Casa Jad

Sanatate obtinuta natural

Blogul Casa Jad
 
 


Newsletter


CASA JAD a lansat noul shop online


CASA JAD a lansat incepand cu jumatatea lunii martie 2017 un nou magazin online unde clientii interesati de produsele CASA JAD pot face achizitii direct online.

Adresa web unde se pot face cumparaturi online si plati direct cu cardul este www.casajadshop.ro

CASA JAD - Magazin Online (casajadshop.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Momentan, livrarile se realizeaza cu firma de curierat rapid Urgent Cargus. CASA JAD nu isi asuma responsabilitatea pentru timpii de livrare ai firmei de curierat. 

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online - PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Prin serviciul de plata Plationline, plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit. 

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON

Save

SavePosteaza comentariuNume:
Comentariu:
Email:
Telefon:
Avem nevoie de adresa dvs. de email si/sau telefon pentru a va putea contacta daca este cazul. Acestea nu vor fi facute publice.