Casa Jad

Sanatate obtinuta natural

Blogul Casa Jad
 
 


Newsletter


Despre Terapia de toamna cu jad, pe Garbo.ro


Intr-un articol intitulat “Terapia de toamna cu jad”, publicat pe Garbo.ro,  puteti afla cum sa tratati intr-un mod natural durerile de spate, sinuzitele si orice alte afectiuni cauzate de sezonul rece, cu ajutorul Patului de Masaj cu pietre de jad de la CASA JAD.


Patul de Masaj cu jad este unic in Romania si imbina beneficiile medicinei traditionale chineze cu tehnologia moderna occidentala, pentru a actiona direct asupra surselor problemelor de sanatate. La baza masajului cu pietre de jad stau trei principii ale medicinei traditionale chineze: presopunctura, masajul termic si cristaloterapia cu pietrele geme de jad.


Printre beneficiile utilizarii Patului de Masaj cu pietre de jad de la CASA JAD se numara: intarirea sistemului imunitar, stimularea detoxifierii organismului, combaterea insomniilor, calmarea durerilor de spate etc. Pentru a citi articolul integral pe Garbo.ro, accesati link-ul de mai jos:

http://www.garbo.ro/articol/Noutati/17148/p-terapie-de-toamna-cu-jad.html
 Posteaza comentariuNume:
Comentariu:
Email:
Telefon:
Avem nevoie de adresa dvs. de email si/sau telefon pentru a va putea contacta daca este cazul. Acestea nu vor fi facute publice.