Casa Jad

Sanatate obtinuta natural

Blogul Casa Jad
 
 


Newsletter


Garantie si retur


 Perioada garantiei pentru produsele CASA JAD

Durata garantiei

Garantia este valabila de la data achizitionarii produsului. 
Perioada de garantie aferenta tuturor produselor CASA JAD este 12 luni din momentul achizitiei.

Conditii pentru acordarea garantiei

Garantia este valabila de la data cumpararii produsului CASA JAD. Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa prezinti certificatul de garantie al produsului cumparat.

 

Se exclud:

Garantia nu se acorda produselor CASA JAD care au fost depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, alterate sau curatate prin metode improprii sau cu substante neadecvate.
Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturi, zgarieturi sau orice alta forma de deteriorare cauzata de impact sau accidental.

Garantia nu se acorda daca produsul a fost depozitat afara sau in conditii de umiditate.  Garantia nu se acorda decat cumparatorului original al produsului si nu este transferabila.

 

Drepturi legale generale

Aceasta garantie iti da drepturi legale specifice. in nici un caz aceasta garantie nu afecteaza drepturile tale, date prin lege.

Cum sa ne contactezi daca ai nevoie de service

Pentru stabilirea conditiilor in care un produs beneficiaza de service, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0728 488 884 sau la adresa office @ casajad.ro . 

Conditii de retur

Cum functioneaza?

Dreptul de Retur in 30 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la CASA JAD (SC Business INDEED SRL). Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre CASA JAD, in contul indicat la completarea formularului.

Exceptii

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
1. Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA  este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
2. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
3. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

De retinut

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

 Printati urmatorul document numit Formular de retur:

Formular de retur 

ATENTIE! Serviciul "30 de zile drept de retur" este valabil doar pentru produsele care au fost achizitionate de la BUSINESS INDEED SRL si nu au trecut mai mult de 30 zile de la livrarea acestora.
Inainte de completarea formularului, va rugam sa va asigurati ca produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati, se incadreaza in conditiile de retur, conform regulamentului Conditii de retur.

Formular de retur

Nume:

Prenume:

Email:

Telefon:

Nr. Factura:

Data factura:

Produsul:

Cantitate:

Data livrarii produsului:

Motivul returului:

Observatii:
(alt motiv)  

Doresc sa primesc contravaloarea produsului (daca nu bifati aceasta casuta, dupa procesarea produsului, puteti sa plasati o noua comanda in contul sumei ce va fi returnata): da sau nu

Cont nr:

Banca:

 

 

 Printati si urmatorul document si completati-l:

Cerere initiere retur din data de ………………… 

Subsemnata/ul, ………………………………………………….., identificat/a prin CNP ……………………………………, Buletin Seria ………………….., domiciliat/a in …………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………., cu telefon mobil: …………………………………, doresc sa returnez produsele achizitionate de la S.C.Business Indeed srl, in data de ……………………………., conform

facturii ……………………….nr. ……………, respectiv facturii ………… nr……., cumuland o suma de ………...

Produsele vor fi preluate de compania de curierat rapid URGENT CURIER astazi ………………………………

Obiectul returului:

produs ……………………………………………………………………………………., 

Motivul returului:………………………………………………..

…………………………………………………………..

…………………………………………………………

 

Declar pe propria raspundere ca produsele returnate nu prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa.

Semnatura…………………………………………..                                Data…………………….
Nume client…………………………………….

 

 Posteaza comentariu

Carmen : Buna ziua. Sunt din Oradea si doresc sa ma interesez daca in post-garantie se poate comanda o telecomanda pentru saltea cu pietre de jad. Multumesc anticipat.
Maria : Buna ziua, Am un pat de masaj cu bile de jad, care nu mai este in perioada de garantie si s-a defectat. Imi puteti recomanda o persoana din Timisoara care sa-l repare? Multumesc.
Vasile : Ma intereseaza service-ul in garantie si post-garantie la pat casa jad
Ela Rauta : M-AR INTERESA TERMENUL DE GARANTIE AL ACESTUI PRODUS SI CUM SE ASIGURA SERVICE IN GARANTIE SI POST GARANTIE


Nume:
Comentariu:
Email:
Telefon:
Avem nevoie de adresa dvs. de email si/sau telefon pentru a va putea contacta daca este cazul. Acestea nu vor fi facute publice.