Casa Jad

Sanatate obtinuta natural

Blogul Casa Jad
 
 


Newsletter


Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter!

* campuri obligatorii

*

*

*

*

Email Newsletter by VerticalResponse


Posteaza comentariu

Dumitru Maria : BUNA SEARA Ma bucur de acest pat de masaj cu jad,deoarece mi-am rezolvat multe probleme de sanatate este extraordinar de bun si recomand tuturor sa-l cumpere deoarece vindeca orce boala din organism si am scapat de acele pastile care nu-mi faceau bine. Felicitari inventatorilor din COREEA DE SUD....
Dumitru Vasilica : Am dureri de spate,stari de insomnie si diverse probleme de sanatate.Am citit pe site ca se pot trata cu pietrele de jad si as dori sa stiu cum se procedeaza.Cite sedinte se fac si cit costa?Care este intervalul de timp la care se fac sedintele de terapie?Astept raspuns pt.a putea lua o decizie in aceasta privinta.Va multumesc anticipat.
Cotiga Elena : De cateva zile, am o durere pe partea stanga a spatelui, ce radiaza si in fata, parca ar fi ovarul stang...am mai patit asa dar nu a persistat atat de mult durerea, am luat calmante, dar revine dupa ce trece efectul lor. Va rog sa imi spuneti daca puteti face ceva in cazul meu, multumesc.


Nume:
Comentariu:
Email:
Telefon:
Avem nevoie de adresa dvs. de email si/sau telefon pentru a va putea contacta daca este cazul. Acestea nu vor fi facute publice.