Casa Jad

Sanatate obtinuta natural

Blogul Casa Jad
 
 


Newsletter


CASA JAD sarbatoreste 6 ani alaturi de Ligia Pop


 Au trecut 6 ani de cand CASA JAD si-a inceput activitatea, 6 ani plini de realizari in care am reusit sa ajutam multi oameni, lucrand impreuna cu ei pentru rezolvarea problemelor lor medicale. Au fost 6 ani in care am raspandit solutii de ingrijire a sanatatii in care credem si pe care ne propunem sa le ducem mai departe si anii ce urmeaza.

 Cu multa bucurie va anuntam ca la aniversarea acestor sase ani Ligia Pop ne sta alaturi in activitatea noastra, dupa ce a testat produsele noastre si a resimtit personal beneficiile lor. Ligia, o figura marcanta a domeniului nutritiei in tara noastra si de altfel consultant nutritional cu experienta in hrana vie, crede in echilibrul dintre minte, trup si suflet si in promovarea unui stil de viata sanatos, ea intrand de altfel si atentia mediului online odata cu castigarea titlului "YouTube Next Chef" in anul 2011.

 Atat noi, cat si Ligia, credem in solutille naturale de ingrijire a sanatatii, credem ca produsele noastre cu pietre de jad se adreseaza oricui isi doreste sa aiba grija de starea sa de sanatate. Ii multumim Ligiei pentru incredere si sustinere si facem promisiunea de a ne continua proiectul si in anii ce vor urma.

 



Posteaza comentariu



Nume:
Comentariu:
Email:
Telefon:
Avem nevoie de adresa dvs. de email si/sau telefon pentru a va putea contacta daca este cazul. Acestea nu vor fi facute publice.