Blog

Te provoc sa povestim despre razele infrarosii….

Episodul 2
Continuam astazi sa va impartasim inca un caz impresionant al unei cliente care a incercat terapia cu pietre de jad, turmalina si raze infrarosii.

http://www.casajad.ro/video/marturiile_oamenilor/10/

“Dureri de spate, intarziere ciclu – rezolvate, plus slabit si mai multa energie si calmitate”

Pot sa spun ca mi-am reglat ciclul. Nu imi venise de 6 luni iar dupa primele 5 sedinte mi-a venit si s-a reglat. Dupa 2 saptamani in care am facut 12 sedinte, am dat jos 1.5 kg . Si sunt multumita si cu starea psihica care s-a imbunatatit. Nu mai sunt obosita, dorm mai bine si ma simt mai bine. Simt o stare psihica mult mai buna, sunt relaxata. Serviciul nu mai pare atat de stresant, nu mai adorm…S-a schimbat atitudinea. Continui pentru ca sunt multumita. Nu am avut puterea financiara sa-mi procur un aparat, dar in timp voi reusi.  Dvs aveti probleme mari cu spatele? Da, cu coloana. Dupa 2 sedinte am vazut ca patul lucreaza. Acum pot sa stau in picioare, la servici stau in picioare. Sunt multumita din punct de vedere al spatelui.

Vreau sa vin sa fac si la saltea. Ce sa mai zic, sunt multumita, imi place gazda, imi plac oamenii de aici. Si chiar v-ati cantarit? Da, cand am venit la dvs aveam 75 kg iar acum am 73.5 kg. Se vede si la haine si incerc sa mai slabesc. Simt ca elimina substantele toxice si detoxifica.

Te regasesti in testimonialele de mai sus? Vrei sa ne intrebi cum te poate ajuta si in eliminarea afectiunilor pe care le ai tu? Pentru toate acestea te asteptam la Casa Jad Exclusive Health & Wellness si vei primi cadou din partea noastra o sedinta de masaj pe patul automatizat cu pietre de jad, raze infrarosii si turmalina. Poti beneficia de acest cadou pana pe 14 septembrie.

Pregateste-te de peisajele de poveste si de nostalgia toamnei cu un corp sanatos, o minte limpede si plina de vitalitate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.