Stiri

Am incheiat inca un targ…

A doua editia a Targului de Medicina Alternativa s-a incheiat duminica, 18 martie. Am avut sperante si asteptari mai mari de la aceasta a doua editia, dat fiind ca anul trecut, am intalnit oameni veniti de prin toate colturile tarii special pentru acest targ care pune in prim plan metodele naturale de mentinere, preventie dar si tratare a sanatatii.

Posibil sa fie si din cauza targului de turism, care se desfasura in pavilionul C – un pavilion mare, in care s-a tinut anul trecut chiar TMA, posibil sa fie si din cauza lipsei semnalizarii si promovarii in incinta Romexpo a TMA.

Plimbandu-te prin complexul Romexpo, reuseai sa vezi doar 2 sau 3 panouri cu sageata catre pavilionul E1 al TMA, iar intrarile in pavilion nu erau deloc semnalizate, multi oameni fiind surprinsi ca au nimerit unde trebuia.

Speram ca la anul organizatorii sa nu se mai zgarceasca la productia de panouri de semnalizare ale targului. Nu mai vorbim de promovarea in media. Acolo e alt aspect.

Ca o concluzie pozitiva, multumim celor care ne-au vizitat si va asteptam la centrul CASA JAD Exclusive pentru a testa patul nostru de masaj cu pietre de jad si infrarosii si turmalina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.