Blog

Apa hidrogenata: beneficiile ei si cum va puteti bucura de aceasta

apa hidrogenata

Ce este apa hidrogenata ?

Ati auzit pana acum de apa hidrogenata? Daca nu, in cele ce urmeaza o sa va prezentam acest concept si va asiguram ca o sa va captam atentia.

Apa este vitala pentru organismul uman. Asa cum probabil stiti deja, nici un om nu poate rezista fara a consuma apa mai mult de cateva zile. Corpul este compus din peste 60% apa si avem nevoie de aceasta pentru a ne dezvolta corespunzator si pentru a trai in armonie. 

Zilnic, trebuie sa consumam aproximativ 2 litri de apa (in functie de varsta, de sex si de stilul de viata, cantitatea poate scadea sau creste). Insa, conteaza foarte mult calitatea apei. Teoretic, apa de la robinet (apa de la reteaua publica) este perfecta. Practic, stim cu totii ca de cele mai multe ori nu o putem bea din cauza particulelor de rugina si a altor materiale si din cauza mirosului de clor, care cateodata nu dispare nici dupa cateva minute. Ce putem facem in acest caz? 

Va recomandam sa incepeti sa consumati apa hidrogenata si va asiguram ca veti simti diferente uriase in ceea ce priveste sanatatea voastra, modul in care va simtiti si modul in care aratati. Pentru asta, veti avea nevoie de un Aparat de Filtrat, Alcalinizat si Hidrogenat Apa – Hydrogen Water Machine Premium Type

 

aparat de filtrat si hidrogenat apa casa jadInsa, pana sa va spunem mai multe despre acest aparat care o sa va schimbe total viata si modul in care priviti hidratarea, trebuie sa va povestim despre hidrogen si rolul sau. 

Ce este hidrogenul? 

Hidrogenul este elementul principal din care este constituit Universul (75% din elementele din spatiu sunt alcatuite din hidrogen). Si asa cum probabil stiti deja, hidrogenul este una dintre cele doua molecule componente ale apei (H2O). Acesta a fost descoperit de catre Henry Cavendish in anul 1766, in timpul procesului de oxidare a metalului. 

Cel mai mic element care exista in Univers

Hidrogenul molecular (H2) este si cel mai mic element care exista in Univers, ceea ce ii confera abilitatea de a ajunge chiar si in mitocondrii si poate trece prin bariera sange-creier. 

Pentru ca hidrogenul molecular are capacitatea de a ajunge in mitocondrii (uzinele energetice ale celulelor), de-a lungul timpul s-a constatat importanta acestuia pentru functionarea mai buna a organismului. Sunt mii de studii care atesta cat de buna este apa hidrogenata pentru corpul uman, insa despre acestea o sa va spunem intr-un articol viitor. 

apa hidrogenata

Ce este apa hidrogenata?  

Probabil o sa va intrebati ce este apa hidrogenata, in conditiile in care hidrogenul se gaseste deja in componenta apei. Apa hidrogenata este o apa imbogatita cu hidrogen molecular, o apa superioara, care are proprietati uimitoare pentru sanatate. 

Apa hidrogenata este apa imbogatita cu hidrogen molecular si care se poate obtine cu ajutorul Aparatului de Hidrogenat Apa de la CASA JAD. 

In anul 2007, un tratat al Prof. Shigeo Ota de la Nippon Medical Graduate School a devenit cunoscut in intreaga lume. In acel tratat, denumit ”Hidrogenul inlatura in mod eficient oxigenul activ”, s-a demonstrat faptul ca hidrogenul actioneaza ca un antioxidant terapeutic, reducand selectiv radicalii citotoxici de oxigen. Este una dintre cele mai mari descoperiri in ceea ce priveste beneficiile hidrogenului. 

1,5 litri de apa hidrogenata pe zi = antioxidantii din 756 de banane sau 516 de mere!

Asadar, apa cu hidrogen este un puternic antioxidant. Daca veti bea 1,5 litri de apa hidrogenata pe zi, veti beneficia de efectele antioxidante ale 756 de banane sau 516 de mere! 

Beneficiile apei hidrogenate

In primul rand, este unul dintre cele mai bune arme impotriva radicalilor liberi, asa cum am mentionat mai sus. Dar acestea nu sunt singurele beneficii ale apei. Mai putem mentiona si urmatoarele: 

  • are efect detoxifiant
  • este antiinflamatoare
  • este revitalizanta
  • hidrateaza mai bine corpul decat apa obisnuita 
  • ajuta la refacerea musculara dupa efort fizic 
  • in special sportivii o vor aprecia, pentru ca impiedica formarea acidului lactic in muschi
  • imbunatateste circulatia sanguina
  • reduce problemele digestive: indigestie, diaree cronica, fermentatie anormala, aciditate gastrica ridicata, constipatie.  
  • este ideala in cazul eczemelor prin efectul sau antiinflamator 
  • ajuta la mentinerea greutatii corporale 
  • scade colesterolul ,,rau” din sange 
  • ajuta pacientii cu diabet, afectiuni cardiovasculare si chiar si pacientii cu Alzheimer. 

Beneficiile apei nu se opresc aici, insa vi le-am enumerat pe cele mai importante.

Intr-un articol viitor, o sa va spunem mai multe despre aceasta apa ,,miraculoasa” si o sa va dam mai multe motive pentru ca ar trebui sa o consumati in mod regulat! 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.