Blog

Cele 3 niveluri ale existentei

Casa jad-Cele trei comori

Dragii nostri, in newsletterul de saptamana aceasta v-am pregatit cateva informatii speciale si anume vom vorbi despre cele trei comori ale vietii/ cele trei niveluri ale existentei. Scopul acestor informatii consta in intelegerea mai buna a gandurilor noastre, importantei alimentatiei, starilor fizice sau emotionale si a simturilor. Cele trei comori se refera de fapt la esenta (baza materiala a vietii); qi (toate organele vitale ale corpului se bazeaza pe qi pentru a functiona corect si eficient) si la spirit (sanatatea cortexului cerebral).

Redam cateva paragrafe din newsletterul pe care il primiti in fiecare miercuri in casuta de e-mail:

„Chinezii din vechime sustineau ca baza vietii o constituie cele trei comori, de care depind crearea, dezvoltarea si modificarile vietii. Cele trei comori sunt strans legate intre ele si sunt interdependente, cu toate ca fiecare indeplineste functii specifice.
Cele trei comori sunt urmatoarele:
Esenta este baza materiala a vietii,
Qi-ul este forta motorie a vietii, iar
Spiritul este cel care comanda toate activitatile, dirijand transformarea esentei in energie vitala si circulatia qi-ului in trup.
Nu pot exista qi fara esenta, nici spirit fara qi.

Bineinteles, macrotrinitatii universului ii corespunde o microtrinitate a vietii din fiecare om, adica esenta, qi-ul si spiritul. Esenta este „caimacul” vietii in plan fizic, cuprinzand conceptele de sperma, sange, enzime, saliva si hormoni. Qi este forta motorie a vietii, alcatuita din qi-ul innascut, stocat in rinichi, si cel dobandit, care provine din respiratie si din alimentatie. Spiritul guverneaza activitatile mentale si emotionale ale vietii.

Intarirea celor trei comori inseamna imbunatatirea sanatatii si ingrijirea autovindecarii. Astfel, una dintre credintele fundamentale in sistemul chinez de ingrijire este aceea ca imunitatea si capacitatea de refacere a sanatatii sunt inerente trupului omenesc, sub forma celor trei comori.”

Mai multe informatii puteti citi accesand urmatorul link: Newsletter CASA JAD – Cele trei comori

Va asteptam cu drag la centrul de sanatate CASA JAD EXCLUSIVE unde am creat o oaza de liniste pentru hranirea si intarirea celor trei comori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.