Blog

infoMTC: Constipatia iti da intreaga viata peste cap?

Oameni sanatosiS-a trimis un nou newsletter infoMTC (Medicina Traditionala Chineza)!
In cel de-al doilea InfoMTC din 2013 ne-am propus sa va dezvaluim cateva informatii despre Constipatie – Ce stim despre constipatie, Cauza constipatiei, Cum poti rezolva si tu problema constipatiei.

Daca vrei sa te abonezi la newsletterul nostru saptamanal, o poti face oferindu-va adresa de email aici ! Citeste mai multe aici !

Poate nu stiai ca pe langa banala senzatie de disconfort, de balonare, constipatia poate provoca dezechilibre majore in organismul tau: „cu cat sta mai mult in colon hrana digerata, cu atat sunt mai multe sanse ca bacteriile sa se inmulteasca si sa elibereze substante chimice toxice, ducand la cancerul colonului, care ucide anual 55 000 de americani”. Aceste substante toxice sunt cauza principala a durerilor de cap, insomniilor, depresiilor, starilor de iritabilitate care iti afecteaza viata de zi cu zi.
Constipatia poate pune stapanire pe viata ta fara sa-ti dai seama, asa ca noi cei de la CASA JAD, iti recomandam o terapie unica cu pietre de jad si raze infrarosii care sa te faca sa te simti tot timpul bine in pielea ta. CASA JAD poate fi o experienta care iti va schimba viata. Lasa-ne sa patrundem in  viata ta si sa te rasfatam!

„In timpul masajului pe patul cu pietre de jad incalzite se transmit raze infrarosii de spectrum indepartat care maresc considerabil irigarea cu sange, vasele de sange se dilata iar metabolismul este accelerat”.

Intotdeauna exista o solutie, afla mai multe in newsletterul nostru infoMTC dand click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.