Stiri

Dr. Oz: un fan al pietrelor de jad

Cine credeti ca este incantat de jad? Chiar Dr. Oz…

Dupa cum stiati deja, terapia cu jad este foarte cunoscuta si raspandita in Asia si folosita in scop terapeutic in spitale si clinici. Dar iata ca miraculosul jad a inceput sa fie din ce in ce mai indragit si in Occident!

Insusi Dr Oz a alocat o mare parte din emisiunea sa unei discutii cu Maoshing Ni, doctor specializat in Medicina Alternativa. Se pare ca Medicina Traditionala Chineza a devenit mult mai accesibila iar oamenii sunt tot mai interesati de aceasta alternativa avand in vedere ca pretul medicamentelor si tratamentelor creste pe zi ce trece. Dr Maoshing Ni vorbeste despre patru remedii traditionale chineze vindecatoare pentru organismul uman printre care si terapia cu pietre de jad.

Dr. Oz propune telespectatorilor sai masarea si presarea ochilor si a fetei cu pietre de jad, de dimensiuni diferite, aceasta tehnica fiind de fapt arma secreta a frumusetii Imparatesei Chinei. Pietrele din jad sunt foarte racoritoare asfel incat in contact cu pielea, porii se destupa, elasticitatea pielii creste iar cosurile si inflamatiile dispar.

Deci, VOILA!!!…Aveti recomandarea unui specialist cunoscut in intreaga lume care va vorbeste despre efectele acestei terapii, pe care si noi le-am constatat in centrele noastre… Casa Jad observa cum tot mai multi oameni apeleaza la aceasta terapie si suntem foarte bucurosi pentru acest lucru!

Sursa foto: http://www.oprah.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.