Stiri

Efecte constatate despre Aparatul de Masaj Facial cu Agate

Redam aici comentariul unei fericite posesoare de aparat de masaj facial cu agate. Ea povesteste despre beneficiile aparatului nu doar la nivel facial, ci si pentru alte parti ale corpului. Iar efectele sunt remarcabile.
Felicitari tuturor clientilor nostri care stiu sa se „joace” cu aparatele noastre si care sunt creativi in utilizare.

Mai multe detalii despre aparatul cu agate aici !

App de efecte, vreau sa va povestesc despre experienta mea spectaculoasa cu pietrele de AGATE.

De foarte multi ani aveam probleme cu acneea. Desi am 26 de ani n-am reusit sa scap de ea dupa ce am trecut de varsta adolescentei, era o problema constanta, tot timpul aveam in barba cel putin 2 guguloaie mari si dureroase. Cum trecea unu, iesea altul, si tot asa.

Medici dermatologi, sa tot vizitat vreo 4, tratamente cu faimoasele Zinryt, Skinoren, tinute ca la carte si fara efect. Pastile anticonceptionale tot la recomandarea medicilor, luate 2 ani de zile. Au avut efect la inceput pt niste luni, dupa care au revenit problemele pe fata. Nu-mi ramanea decat sa-mi acopar fata cu mult fond de ten si pudra.

Am citit pe net despre efectul razelor infrarosii asupra acneei, am citit si indicatiile pentru aparatul cu pietre de agate si raze infrarosii. M-am hotarat sa incerc, ce-i drept, fara prea mari sperante. L-am folosit timp de o saptamana, gratuit, la CASA JAD.

Imi curatam fata bine si apoi o masam cu pietrele de agate incinse bine (nu stiu daca asta e chiar bine avand in vedere ca am ten cuperozic si temperaturile inalte sunt contraindicate). Oricum, nici mie nici apropiatilor mei nu ne-a venit sa credem cum dupa o saptamana pe fata mea nu mai era niciun guguloi dureros. Nu mai era abs nimic. Mai mult decat atat, dupa aceasta saptamana am incetat tratamentul si nu a mai iesit nimic!!!! In fiecare zi imi studiam bine fata in oglinda, tot asteptand cosurile mari si rosii cu care eram obisnuita. Spre fericirea mea, timp de ap un an n-am mai avut nimic. Dupa acest an au mai aparut cateva dar mici si timide, mult sub “nivelul” oaspetilor vechi.

Am primit cadou un aparat cu pietre de agate, m-am bucurat enorm si i-am extins aria de utilizare. Acum nu-mi fac doar tratamente faciale cu el, ci il si folosesc pentru durerile menstruale (inainte luam cate 2nurofen 600mg de-o data, acum nu mai iau nimic). Ceva foarte interesant am obs si in ceea ce priveste durerile de picioare. Daca ma dor picioarele imi fac cu aparatul cu agate drenaj limfatic. Este incredibil cum senzatia de picioare grele si dureroase dispare in cateva minute de masaj. Si masajul pe spate e interesant si relaxant :)
Daca aveti una din problemele descrise de mine mai sus, va sfatuiesc sa testati aparatul cu agate la Casa Jad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.