Stiri

In martie, CASA JAD participa la a treia editie TMA

TMA

Odata cu venirea  primaverii si a ploilor calde, CASA JAD participa la Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare (TMA), in perioada 14 – 17 martie, la Romexpo. La targ veti avea posibilitatea sa testati patul automatizat de masaj cu pietre de jad, raze infrarosii si turmalina dar… si alte produse noi cu care abia asteptam sa va surprindem! Citeste mai multe aici!

Echipa CASA JAD este convinsa ca la acest targ vor veni oameni de calitate, asa ca noi va vom pune la dispozitie produse de lux, intodeauna varf de gama, cu care puteti preveni dar si trata afectiunile de care suferiti (dureri puternice de spate, insomnii, spondiloza cervicala, obezitate, etc) !

Echipa CASA JAD va asteapta cu tot dragul sa vizitati standul nostru si sa impartasim experiente, deoarece pretuim oamenii comunicativi si calzi care sunt pregatiti sa ne asculte si sa ne invete anumite lucruri pe care ei le stiu.
Daca nu mai aveti rabdare pana la inflorirea ghioceilor, va asteptam sa ne vizitati la centrul CASA JAD de pe Calea Dorobanti, aproape de ASE Cibernetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.