Stiri

La 16 ani, dureri de spate, dar eliminate cu masajul pe patul CASA JAD!

pat masaj jad CASA JADDe la varste fragede, copiii sau tinerii mileniului 3 se plang de dureri de spate. Explicatiile pot fi numeroase si le enumar aici doar pe cele mai evidente:

1. ghiozdanele sunt prea grele pentru cei mici care merg in clasele I -IV, coloana fiind solicitata din cauza greutatii
2. bancile si scaunele din scolile romanesti nu tin cont de principiile  de ergonomie
3. parintii sunt prea ocupati pentru a observa problemele de coloana ale celor mici, iar copiii cresc cu probleme de coloana (cel mai des scolioza si cifoza) pe care nu le corecteaza pentru ca, da! parintii nu au timp sa observe si sa se ocupe de problemele copiilor
4. principiul sinucigas „sunt tanar, nu am nimic!”. Adolescentii cu probleme de sanatate cred ca tineretea e vesnica, iar intretinerea sanatatii e pentru cei batrani. Fals! Insa asta o vor descoperi prea tarziu, atunci cand problemele de coloana vertebrala nu se mai pot corecta.

O educatie si o informare corecta ar contribui mult la schimbarea atitudinii si luarea de pozitie urgenta cu privire la problemele de coloana vertebrala.

Pentru ca ele se POT CORECTA! …. cu conditia sa fie corectate la varste fragede, nu la 40 sau 50 de ani. Cu patul de masaj cu jad de la CASA JAD, tinerii care descopera problemele de coloana isi pot tine in frau bolile de coloana.
Este cazul multor tineri de 16 -17 ani cu scolioza si cifoza care au facut sedinta de masaj cu pietre de jad pe patul automat cu jad de la CASA JAD.
Dupa numai cateva sedinte la patul de masaj automat cu jad, durerile de spate au disparut (datorita termoterapiei cu raze infrarosii) iar postura corectata (datorita masajului cu pietre de jad urmand curburile naturale anatomice ale coloanei vertebrale).
In filmuletul de mai jos, Adnana 16 ani povesteste cum a scapat de durerile de spate dupa doar 2 sedinte la patul de masaj cu jad si cum acum poate sa stea dreapta, cu umerii drepti, nu adusi in fata si cocosata. Ba mai mult, ea a observat ca a devenit inconfortabil sa stea cocosata si ii este bine stand cu spatele drept si capul in sus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SqlU8_i-Wiw]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.