Blog

10 motive pentru care sa alegi masajul terapeutic CASA JAD

masaj terapeutic pe pat cu role de jad

Masaj terapeutic la CASA JAD – 10 motive pentru care sa-l incerci

Masajul terapeutic la CASA JAD se face pe patul automatizat cu 9+4 role de jad si raze infrarosii. Este un masaj terapeutic extrem de complex si efecient. Patul inglobeaza mai multe principii medicale si terapeutice, pentru beneficii care se simt de la primele sedinte.

Cele 9 role de jad incalzite actioneaza pe toata lungimea coloanei, atingand punctele cele mai importante pentru stimulari nervoase si chiar energetice.

Celelalte 4 role sunt amplasate in zona picioarelor pentru a realiza un masaj complet si stimula limfa si in zona periferica.

La CASA JAD din Bucuresti, poti face sedinte de masaj terapeutic pe patul cu role de jad, sub forma de abonamente de 6, 12 sau 24 de sedinte, adaptate la nevoile tale.

Stiai ca masajul este una dintre cele mai vechi forme de tratament? Cu siguranta este una dintre cele mai placute!

👉 Principalele 10 motive pentru care sa vii la sedinte de masaj terapeutic la CASA JAD

1. MASAJ TERAPEUTIC CASA JAD PREVINE OPERATIA si INTERNAREA IN SPITAL

Am vazut in toti acesti 11 ani de activitate ca cel mai important motiv pentru care e indicat sa faci sedintele de masaj terapeutic la CASA JAD este ca poti scapa de operatie!
Majoritatea medicilor recomanda operatia in cazul persoanelor care sufera de diferite afectiuni ale coloanei: hernie de disc, discopatii, vertebre tasate etc.

Noi am lucrat cu mii de clienti pe parcursul a 11 ani de masaje terapeutice pe patul cu role de jad. Astfel, am constatat cu bucurie ca aceste afectiuni pot fi cu adevarat tratate. Nu mai este necesar sa-ti asumi riscul unei operatii si sa treci prin procesul de recuperare post-opertorie, adesea foarte dificil.

2. In vremuri de pandemie COVID-19, masajul terapeutic CASA JAD este recomandat persoanelor din grupa de risc care incearca sa previna infectarea. Ofera confort mental si siguranta.

Deoarece patul cu role de jad este automatizat, nu este necesar sa-ti inlaturi hainele pentru a beneficia de terapie.
In plus, acest fapt este un avantaj foarte mare in respectarea normelor de pastrare a distantei sociale.
De ce? Pentru ca nu exista o persoana care sa stea la 40-50 cm de tine, timp de 1 ora.

Am putea mentiona aici si faptul ca multe persoane sunt incantate de acest tip de masaj pentru ca le inlatura disconfortul de a fi atinse de o persoana straina.

3. Patul de masaj terapetic cu role de jad poate substitui cu brio Acupunctura sau Presopunctura clasica.

Aceste doua tehnici sunt cunoscute de sute de ani in Orient avand efecte incontestabile in tratarea multor afectiuni.
Am construit patul de masaj cu jad pe aceste principii terapeutice. Asta inseamna ca vei beneficia de toate avantajele presopuncturii si vei scapa de stresul acelor din practica acupuncturii.

4. Patul de masaj inlocuieste sedinta de Chiroterapie.

Patul de masaj cu role de jad functioneaza pe principii de chiropractica, pentru a realinia vertebre. Poate ai auzit de aceasta terapie, in care chiropracticianul executa asupra pacientului niste manevre ale zonei afectate, de unde rezulta sunete asemenea unor pocnituri.

Multi pacienti sunt speriati de acesta practica. Si au toate motivele, deoarece, doar in cazul in care chiropracticianul nu este unul priceput, pot aparea dureri si alte complicatii.

Patul de masaj cu role de jad te ajuta sa elimini complet nevoia de a merge la astfel de sedinte pentru a rezolva problemele tale de sanatate.

5. Termoterapie: Patul emite Raze Infrarosii de Unda Lunga, caldura care patrunde in tesuturi pana la o distanta de 3,8 cm.

In timpul unui masaj clasic, cu un terapeut care il efectueaza, acesta va pune mult accent pe procesul de stimulare a circulatiei sangvine, pentru a pregati corpul sa primeasca beneficiile masajului terapeutic.

Insa patul de masaj scuteste timpul alocat acestui proces si, totodata, realizeaza o vasodilatatie mult mai prielnica pentru instalarea efectelor terapeutice ale masajului.

 Termoterapia mai are si alte efecte benefice asupra organismului pe care trebuie sa ti le mentionam:

– inlocuieste nevoia de a mai merge la sauna pentru ca are aceleasi beneficii. Astfel castigi timp.

– varicele (sau vasele de sange sparte) se pot resorbi vizibil sau chiar vor disparea

– induce o stare de relaxare mentala. Studiile clinice au aratat ca este un aliat in lupta cu atacurile de panica, depresiile, stari anxioase

– relaxaza musculatura: elimina carceii si reduce febra musculara foarte rapid

– rehidrateaza articulatiile: in caz de gonartroza, coxartroza (se pot constata efecte precum mobilitate recapatata, dureri eliminate)

6. Inlocuieste cu succes sedintele de Kinetoterapie.

Pacientiilor care sufera de scolioza, spondiloza, cifoza etc. li se recomanda adesea o varietate de exercitii fizice, realizate intr-un centru special, sub indicatiile unui kinetoterapeut. Aceste exercitii implica elongatia (sau decompresia vertebrala), adica aplicarea unei forte de tractiune asupra tesuturilor. Se utilizeaza niste miscari specifice sau se realizeaza cu ajutorul unui aparat. Procesul este foarte dureros pentru unii pacienti, iar durata uneor astfel de sedinte este destul de mare si de costisitoare in timp.

La CASA JAD, avem grija de toate aceste probleme fara ca tu sa strangi din dinti de durere. Masajul este bland, usor, insa extrem de eficient.

Cel mai bine e sa il testezi si te vei convinge!

7. Patul de masaj terapeutic cu role de jad CASA JAD foloseste puterea cristalelor: Jad si Turmalina. 

Cristalele au o vibratie inalta si sunt cunoscute ca aducatoare de beneficii pe plan energetic. Folosite in terapii, ele elimina dezechilibrele din coprul uman, purifica si armonizeaza.  Cristalul de jad intra in rezonanta cu organismul uman si incepe un proces de reechilibrare. Jadul cedeaza din energia sa corpului si dupa un numar de sedinte (in functie de gravitatea problemelor: 6, 12 sau 24) prin acest transfer energetic organimnul nostru se reechilibreaza pe foarte multe planuri.

8. NU NECESITA INDEPARTEA HAINELOR

Masajul pe patul cu role de jad ofera un confort mental suplimentar, mai ales persoanelor care refuza ideea de masaj pentru ca nu suporta sa fie atinsi de persoane straine.
In plus, ofera un avantaj de timp mai ales femeilor, pentru ca evitam pregatirea suplimentara necesara inainte de a merge la masajul clasic.

Cand mergem la masajul clasic, e nevoie sa indepartam hainele si terapeutul face miscari de masaj pe intreg corpul.

La CASA JAD, masajul se realizeaza imbracat, in deplin confort mental, putem ramane in pantaloni sau fusta, iar in partea superioara, un tricou.

Poti veni chiar intr-o pauza de masa la masaj, daca ai biroul cumva in zona noastra!

9. TRATAMENT HOLISTIC cu efecte pe toate planurile

Pe langa acese role de masaj patul vine echipat cu doua proiectoare externe, cu 3, respectiv 9 pietre de jad, pentru a trata si incalzi zone specifice pe parcursul masajului. De exemplu, le poti folosi in locuri precum:

– pe abdomen: pentru a rezolva probleme digestive (exemplu: gastrita) si intestinale + ajuta in procesul de slabire (prin efectul de detoxifiere)

– zona ficatului: regenerare ficat si detoxifierea acestuia prin vasodilatatie

– zona organelor reproductive: pentru beneficii in cazul adenomului de prostata (la barbati; scad iesirile la toaleta de la 6-7 ori pe noapte la 1-2 ori pe noapte) si cistitei si vaginitei (la femei)

– pe articulatia soldului: in cazurile de coxartroza

– pe frunte si zona sinusurilor: beneficii extraordinare pentru sinuzita, rinita

– pe genunchi: efecte extraordinare pentru cei care sufera de gonartroza

– glanda tiroida: pentru echilibrare hormonala si o functionare optima a acesteia

In plus, este singurul pat de masaj de pe piata care vine echipat cu atat de multe role de jad: 9 in zona coloanei si 4 in zona gambelor.

In plus, patul inglobeaza si 2 benzi din fibra de carbon pentru caldura suplimentara, pe care sunt atasate pietre de turmalina.
Aceasta combinatie este unica la nivel mondial. A fost gandita special pentru a adauga si mai multe beneficii organismului intr-o singura sedinta de utilizare.

10. Alegand masaj terapeutic CASA JAD, economisesti foarte mult timp.

Datorita faptului ca patul de masaj cu role de jad inglobeaza beneficiile mai multor terapii si actioneaza pe mai multe planuri, castigi foarte mult timp.

Iti dam un exemplu:

In loc sa mergi la Kinetoterapie pentru a lucra problemele tale la nivelul coloanei, apoi la sauna pentru detoxifiere si la o sedinta de acupunctura pentru a te echilibra energetic, vii doar la o sedinta la CASA JAD. In plus, economisesti pe langa timp si foarte ult bani pe diversele terapii si drumul intre cabinete.

Asa ai mai mult timp pentru tine, pentru activitatile care iti plac si pentru oamenii dragi.

Motiv BONUS:

Pe langa toate aceste efecte terapeutice, care sa te ajute sa scapi de dureri si sa vindeci problemele de sanatate, masajul pe patul cu role de jad are si efect de relaxare. Este un masaj ca un rasfat, perfect dupa zile lungi la munca si stres acumulat.

abonamente masaj terapeutic la casa jad bucuresti

🟢 Am pregatit pentru tine mai multe pachete si abonamente. Le poti vedea aici.

💚 Stiai ca poti si sa achizitionezi produsele CASA JAD pe care le preferi? Asta inseamna ca dupa ce le-ai testat in Centrul nostru le poti avea si acasa.
Astfel, cresti frecventa terapiilor, le efectuezi in momentele cele mai potrivite pentru tine, economisesti si mai mult timp si bani.

Vezi produsele noastre aici.


☎ Pentru mai multe informatii despre terapiile CASA JAD nu ezita sa ne suni: 0729.906.148

📞 Pentru programari la terapii in centrul nostru din Bucuresti, Str. Silvestru 27, ne poti gasi la numarul: 0771.567.888

🕙 Program: Luni – Vineri, intre 10:00 si 18:00

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.