Stiri

Miracolul turmalinei

Credeati ca singurul nostru secret este jadul?

CASA JAD va propune si produse cu turmalina ce au efecte extraordinare, dovedite stiintific,  asupra persoanelor care le folosesc. Produsele noastre cu turmalina sunt : Patul de masaj si salteaua cu turmalina. Clientii nostri ne-au spus ca au simtit efecte imediate dupa utilizarea produselor cu turmalina si mai concret, eliminarea durerilor de spate, un somn profund, calmitate, renuntarea la tutun, dezalcoolizare, pofta de viata, eliminarea varicelor, a vaselor sparte si desigur cresterea calitatii vietii.

 

Dar cum reuseste turmalina sa faca toate aceste lucruri?

Turmalina a fost cunoscuta omului de peste 5000 de ani, iar in China si Coreea, coroana imparatului era împodobita cu cristale de turmalina. Explicatia consta chiar in beneficiile pietrelor de turmalina care au fost demonstrate prin numeroase studii. Turmalina este faimoasa deoarece este singura dintre toate mineralele naturale de pe pamant care poarta in sine sarcina electrica incarcata permanent, acesta fiind motivul pentru care mai este numita magnet cristalin. Turmalina incorporeaza 26 de microelemente din tabelul lui Mendeleev printre care: zinc, mangan, calciu, potasiu, fier, iod, flor, siliciu  etc.  In momentul in care este conectata la priza, turmalina creeaza un camp magnetic slab, transmite in corp anioni (ionii incarcati negativ) si emana raze infrarosii de unda lunga, toate acestea inducand urmatoarele efecte: cresterea  energiei celulare (elimina celulele moarte, activeaza si regenereaza tesutul celular); imbunatatirea schimbului de substante; stimularea  circulatiei sangvine;  deblocarea ganglionilor  limfatici;  restabilirea sistemului endocrin; imbunatatirea transportului de substante si oxigen catre organe si tesuturi; echilibrarea sistemului nervos.

Sa nu uitam si de ionii negativi pe care turmalina ii emite in mod natural si care au drept efecte: actiune antialergica; actiune antiinflamatoare, cresterea capacitatii de concentrare si vigilenta; imbunatatirea functiilor miocardului; actiune analgezica; alinarea durerii de cap si a iritatiilor cailor respiratorii si a nasului; eliminarea radicalilor liberi.

Va asteptam la Casa Jad pentru testarea produselor noastre cu turmalina:

Patul de masaj

Salteaua cu turmalina

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.