Blog

Problemele de circulatie sanguina si termoterapia

probleme circulatie sanguina

In ziua de astazi, foarte multi oameni se confrunta cu probleme de circulatie sanguina. Statul in picioare prea mult sau statul pe scaun la birou ne afecteaza intr-un mod in care poate nici nu ne dam seama pana nu ajungem la medic. Iar de aici si pana la tratamente costisitoare, restrictii de tot felul si zeci de intrebari nu mai este decat un pas. Insa, cum ar fi daca solutia pentru aceste probleme s-ar numi termoterapie?

In primul rand, trebuie sa vorbim putin despre problemele de circulatie sanguina. Asa cum spuneam, multe persoane se confrunta cu ele, iar printre cele mai suparatoare simptome se regasesc:

– mainile si picioarele reci

– pierderi de memorie

– dureri de picioare

– picioare umflate

– amorteli si furnicaturi in maini si picioare.

Cauzele acestor probleme sanguine sunt diverse, insa printre cele mai comune se numara:

– sedentarismul

– obezitatea

– statul prea mult pe scaun sau in picioare

– purtarea hainelor stramte

– diferite tratamente hormonale

– anticonceptionalele.

Numai medicul specialist poate pune un diagnostic exact si numai dupa ce ati facut cateva analize de rutina, printre care: analize de sange, ecografii, iar in cazul in care se cere acest lucru, RMN sau Computer Tomograf.

O circulatie sanguina mai buna cu ajutorul unei solutii naturale

In cazul in care aveti o problema sanguina aflata la inceput si care nu implica cheaguri de sange sau vene varicoase si bineinteles, in cazul in care medicul va permite, puteti incerca termoterapia cu raze infrarosii pe salteaua cu pietre de jad. Pentru 40 lei pe sedinta de 45 de minute, o sa va bucurati de un masaj placut si benefic pentru organism, pe o saltea cu 1000 de pietre de jad.

pietre_jad_masaj

Cum actioneaza aceasta termoterapie asupra circulatiei sanguine? Cu ajutorul caldurii, circulatia sangelui este accelerata, iar vasele de sange se dilata. Puteti vedea in poza de mai jos rezultatele din cadrul sedintei.

terapie_raze_infrarosii

Astfel, in prima faza va disparea senzatia de maini si picioare reci. Apoi, cu fiecare sedinta, vasele de sange vor incepe sa isi recapete sanatatea si elasticitatea si o sa va bucurati de o circulatie sanguina sanatoasa cu doar o sedinta de termoterapie din cand in cand.

Asadar, daca aveti probleme de circulatie sanguina, iar medicul va permite, incercati si termoterapia si va asiguram ca rezultatele nu se vor lasa asteptate prea mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.