Stiri

Publicitatea medicamentelor la TV, interzisa

medicamente

Conform unei articol aparut pe site-ul Profit.ro, medicamentele ce se elibereaza fara prescriptie medicala nu vor mai putea fi promovate prin spoturi publicitare in cadrul posturilor TV si de radio, conform unui proiect de lege adoptat ieri de Camera Deputatilor si care va fi trimis de catre Senat, presedintelui, pentru promulgare. Conform aceleiasi legi, va fi interzista plasarea prin reclama a unei farmacii ca etalon al intregului sistem farmaceutic.

Incepe astfel o etapa a normalitatii, dupa ce ani de zile am fost sufocati de reclamele pentru medicamente ce pot fi eliberate fara prescriptie si am fost incet, incet indreptati catre folosirea acestor medicamente pentru fiecare mica afectiune. Pentru multe dintre aceste afectiuni rezolvarea nu sta in inghitirea unei pastile, ci trebuie sa cautam solutii chiar in natura, de ce nu, in medicina alternativa, ce functioneaza in intreaga lume de mii de ani.

Era timpul ca oamenii sa vada si cealalta fata a problemei, avand incepand de acum si alte solutii la indemana odata ce atacul media va inceta. Cat de puternic si profitabil era acest atac, aceasta manipulare media? Atat de puternic incat campaniile de promovare radio – TV pe sectorul farma concurand cu cele ale operatorilor de telefonie mobila.

Sursa: www.profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.