Aparitii in presa

Recomandare de la revista ELLE: masajul la CASA JAD

Elle-aprilie-2013-aparitie CASA JAD
Elle-aprilie-2013-aparitie CASA JADDaca si revista ELLE va recomanda sa veniti la CASA JAD, atunci de ce mai stati pe ganduri?

Revista Elle numarul de aprilie va invita sa incercati masajul terapeutic de la centrul de sanatate CASA JAD Exclusive! Pe langa faptul ca este foarte relaxant, masajul este benefic pentru mai multe afectiuni si este confortabil pentru dumneavoastra, daca veniti direct de la serviciu, pentru ca NU necesita indepartarea hainelor. 
 
Masajul combina intr-un mod absolut minunat medicina asiatica cu tehnologia occidentala avansata, avand la baza piatra cruda de jad, piatra de turmalina, presopunctura si termoterapia (razele infrarosii). Rolele de jad din interiorul patului se incalzesc, inmoaie muschii si relaxeaza tendoanele din jurul colanei, permitand vertebrelor sa se realinieze la forma lor naturala. „Ingredientele” de baza ca: ionii negativi transmisi de catre piatra de turmalina, razele infrarosii si presopunctura fac ca aceasta terapie sa fie benefica si pentru: circulatia sangelui, detoxifiere, stres, insomnii, oboseala cronica, guta, artroza, etc.
 
Intr-o sedinta de 40 de minute de masaj, va bucurati de toate beneficiile enumerate mai sus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.