Aparitii in presa

Revista Superbebe va recomanda terapie si relaxare cu jad

coperta superbebe martie 2013Dragii nostri, dorim sa va anuntam ca am aparut si in revista Superbebe cu un articol special dedicat preventiei si ingrijirii sanatatii in mod natural cu ajutorul terapiei cu pietre de jad si raze infrarosii.
Ne-am obisnuit pentru orice durere sa luam un medicament, fara sa ne gandim ca medicamentele au fost create sa trateze simptomele. Pentru ca preventia este cheia unei vieti sanatoase CASA JAD vine in intampinarea dvs. cu o solutie 100% naturala care are la baza principiile Medicinei Traditionale Chineze, precum presopunctura, termoterapia (razele infrarosii), piatra semipretioasa de jad si masajul intr-o terapie holistica cu efecte pozitive in lant asupra intregului corp.
Tot in acest articol veti gasi o scurta trecere in revista a principalelor beneficii realizate cu ajutorul masajului automat cu 9 role de jad (masaj coloana), respectiv 4 role de jad (masaj picioare), de la efectul de elongatie mecanica (decomprimarea vertebrelor tasate), eliminarea durerilor de spate, corectarea deformarilor de coloana (cifoza, scolioza etc.) pana la imbunatatirea circulatiei sangelui, detoxifiere, relaxare etc.

Pentru informatii suplimentare despre terapia cu pietre de jad si raze infrarosii cititi articolul integral din revista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.