Stiri

Scapa de durerile de spate cu patul de masaj CASA JAD!

Centrul de Sanatate CASA JAD va ofera posibilitatea de a face masaj pe un pat UNIC in Romania. Patul de masaj cu pietre de jad face masaj automat atat pe coloana vertebrala, cat si la picioare, actionand direct asupra punctelor de presopunctura din MTC (Medicina Traditionala Chineza) prin stimulare. Stimularea centrilor nervosi se datoareaza atat miscarii rolele de jad, cat si caldurii (emite raze infrarosii, extrem de benefice organismului).

Prin masajul coloanei vertebrale, veti obtine efecte pozitive pentru intreg organismul deoarece pe coloana vertebrala se afla centrii nervosi de la care pleaca legaturile catre toate organele. Asadar, masajul pe coloana va avea actiune asupra stomacului, vezicii urinare, vezicii biliare, rinichilor, inimii, ficatului samd. Efectele sunt de echilibrare pe mai multe planuri:  hormonal, digestiv, la nivel de detoxifiere.

Rezultate constatate in urma terapiei cu pietre de jad si infrarosii: durerile de spate se calmeaza, efect de elongare mecanica a coloanei vertebrale, vertebrele se distanteaza (in cazul coloanei tasate), aliniere vertebre la forma lor naturala (in cazul scoliozei), postura se corecteaza (in cazul cifozei, scoliozei, lordozei), calmeaza spasmele musculare, durerile de spondiloza cervicala dispar, mobilitate recapatata (in caz de gat sau umar intepenit), circulatia sangvina – mult stimulata datorita vasodilatatiei (beneficii in cazuri de reumatism, hipertensiune, artrita, ateroscleroza, colesterol, maini si picioare reci), intarirea sistemului imunitar, infectii urinare, iesiri dese la baie (prostata, cistita), calmeaza durerile de menstruatie si regleaza mentruatia, chiar si in cazul femeilor de peste 40 de ani, carceii – dispar sau se raresc, varicele se absorb si nu mai dor, sinuzita, pierderi in greutate, inflamatiile se calmeaza si dispar, gastrita – calmata, probleme de colon si constipatie – eliminate, un somn calm si odihnitor – veti scapa de insomnii.

Pentru mai multe detalii: 0729 906 148

Intra si pe www.casajad.ro !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.