Blog

Spondiloza cervicala – Ce este si cum poate fi tratata cu Pietre de JAD

Spondiloza cervicala – ce este si cum apare ea?

Te confrunti cu spondiloza cervicala?
Viata agitata isi spune cuvantul din ce in ce mai des: to mai multi oameni se plang de oboseala, dureri de cap, dureri de spate, ameteli si multe altele. Boli care pana in urma cu putini ani apareau doar la persoanele in varsta, acum incep sa afecteze si tinerii. De ce? Alimentatia necorespunzatoare, sedentarismul, stresul si mai ales, postura incorecta (backlink pe copostura icorecta link-ul de la patul cu jad standard) afecteaza organismul extrem de mult.

spondiloza_cervicalaOamenii petrec din ce in ce mai mult timp la birou (peste 8 ore in fiecare zi, in fata computerului) iar de cele mai multe ori uita sa ia pauze si sa faca putina miscare. Acest comportament nesanatos afecteaza atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, iar tot mai multe persoane dezvolta afectiuni ale coloanei vertebrale.

 

Spondiloza cervicala – una dintre cele mai intalnite afectiuni

Iar una dintre cele mai des intalnite, dar si cea mai periculoasa este spondiloza cervicala. Aceasta este o afectiune degenerativa a coloanei vertebrale, in care cartilajele dintre vertebre incep sa se rigidizeze si sa se subtieze, iar in timp, acest proces degenerativ duce la afectarea articulatiilor coloanei.
Spondilozaspondiloza_cervicala poate afecta orice regiune a coloanei, insa cel mai frecvent apare in zona cervicala (din cauza pozitiilor incorecte de somn, de stat la birou, sedentarismului etc.).

Simptome spondiloza cervicala

Simptomele spondilozei cervicale sunt foarte suparatoare, iar printre ele se numara:
• rigiditatea musculara in zona cervicala,
• flux sangvin scazut catre creier,
• dureri de cap,
• migrene,
• ameteli.
Ca orice boala, spondiloza poate fi depistata la timp si tratata foarte usor. Insa daca vizita la medic este amanata vor aparea neplaceri mai mari, iar tratamentul poate fi mai complicat, chiar si chirurgical.

Optiuni de tratament spondiloza cervicala
Din fericire, in stadiile incipiente, spondiloza poate fi tratata prin schimbarea stilului de viata, prin ajustarea posturii corpului, mai ales cand se petrece foarte mult timp la birou, dar si in restul timpului, adoptarea unui program usor de exercitii fizice, care sa vizeze in special partea de sus a corpului.
Dar oare chiar reusim sa facem aceste schimbari? Sa ne schimbam cu adevarat stilul de viata?
Cei mai multi dintre noi nu reusesc acest lucru. Dar pentru ca simptomele sa dispara, chiar si fara a schimba stilul de viata, se poate alege un aparat special.

SOLUTIA 100% NATURALA si GARANTATA pentru tratare spondiloza cervicala

proiector pietre jad infrarosii ioni negativi spondiloza cervicalaEste vorba despre Proiectorul cu 11 pietre de Jad, care are efecte nemaipomenite in cazul spondilozei, in special in cazul spondilozei cervicale.
Datorita caldurii razelor infrarosii,
• rigiditatea dispare din zona cervicala,
• mobilitatea gatului creste,
• se face vasodilatie de la caldura si vasele de sange se expandeaza, deci fluxul sanguin e mult mai bun, ajunge oxigen catre creier,
• durerile de cap, migrenele, ameteala asociate cu spondiloza dispar.

Proiectorul cu 11 pietre de jad este cel mai avansat proiector/aparat cu pietre jad de pe piata, singurul aparat din Romania cu piatra de jad gema, nu din pulbere de jad si este pliabil in 3 in U. Este foarte bun pentru:
• recuperare dupa paralizie, dupa atacuri cerebrale,
• probleme de coloana,
• dureri de spate si cap,
• probleme de circulatie sangvina etc.
Asadar, spondiloza poate fi tratata inca din stadiile incipiente, dupa vizita la medic, dar si cu ajutorul Proiectorului cu 11 pietre de Jad.

One thought on “Spondiloza cervicala – Ce este si cum poate fi tratata cu Pietre de JAD

  1. Laura spune:

    Buna seara ! O persoana care in 2011 a fost operata de tumoare maligna rinichi sting (extirpat rinichi+suprarenala ) poate face aceste sedinte cu pietre jad tinind cont ca se folosesc ultraviolete? Din cite știu o persoana care a avut cancer malign ii sut interzise diadinamici ,ultraviolete ,bai cu sulf ,etc.Vreau sa știu dacă în condițiile date pot sa beneficiez de acest tratament cu pietre jad .Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.