Stiri

Suntem pe coperta revistei Business Woman!

Business WomanDragii nostri, suntem nespus de bucurosi sa impartasim cu voi succesul aparitiei noastre pe coperta Business Woman!

Multumim Business Woman pentru onoare si la mai multe!
De asemena, in revista puteti gasi articolul cu pricina la care face referire titlul de pe coperta. Articolul se numeste Resursele Umane schimba directia si aleg preventia prin contracte de wellness si puncteaza cateva beneficii ale programelor corporate gandite de CASA JAD pentru companii si angajatii lor.
Spicuim cateva paragrafe din articolul Resursele Umane schimba directia si aleg preventia prin contracte de wellness:

Durerile de spate – cauza nr. 1 a concediilor medicale
Un program de wellness conceput corect previne durerile de spate – cea mai frecventa problema a fortei de munca la nivel mondial – dar reuseste, prin pachetele sale de servicii, sa si trateze aceste probleme ale coloanei vertebrale. Durerile de spate reprezinta cea mai mare problema intalnita in randurile persoanelor sub 45 de ani care lucreaza si cauza nr. 1 a concediilor medicale.

93% din persoanele care desfasoara activitate de birou acuza dureri de spate, iar 48% dintre acestia apeleaza la tratamente specializate; 19% ajung la chirurgie pe coloana pentru ca nu intervin la timp.

Pentru companii masajul automat cu caldura infrarosiilor poate fi o solutie extraordinara deoarece este relaxant, inlatura durerile de spate si, cel mai important, are zero efecte  secundare. Masajul se realizeaza pe un pat automat de masaj; angajatul se aseaza pe pat ca pe un pat normal, iar la interior, role de jad care emit raze infrarosii (raze termice) maseaza printr-un sistem minutios coloana vertebrala si picioarele, pentru un masaj complet “cap-coada”.  Citeste mai multe pe site-ul nostru!

Te asteptam cu bratele deschise in zona Dorobanti – Romana, la Centrul de Sanatate CASA JAD Exclusive Health& Wellness pentru un masaj automat cu pietre semipretioase de jad si raze infrarosii. Terapia naturala propusa de echipa CASA JAD o sa-ti schimbe atat viata personala, cat si viata profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.