Blog

Tu stii ce sunt razele infrarosii?

Episodul 1

De peste 25 de ani, cercetatorii japonezi, chinezi au facut cercetari extensive despre tratamentul razelor infrarosii si au raportat multe descoperiri extrem de interesante.

Pe langa alte beneficii, terapia cu raze infrarosii este benefica pentru persoanele in scaun cu rotile sau pentru alte persoane care nu se pot misca normal.

Cat despre ceea ce pot razele infrarosii sa rezolve in legatura cu consumul de calorii si controlul greutatii, va putem anunta ca se pot arde de la 600 pana la 2400 calorii intr-o sesiune de 30 minute cu razele infrarosii. Terapia cu raze infrarosii stimuleaza consumul de energie egal cu un consum realizat dupa parcurgerea a 6-9 mile in mod alert. In acest fel terapia este absolut esentiala persoanelor care nu au posibilitatea de a face exercitii fizice si nu reusesc sa-si controleze greutatea. Razele infrarosii sunt o veste buna si pentru antrenori si sportivi. Mangaierea si alinarea oferita de razele infrarosii elimina acidul lactic acumulat dupa o sesiune de exercitii dure.

Lista afectiunilor care pot fi eliminate cu ajutorul razelor infrarosii este impresionanta si include:

  • Eliberare de toate formele de artrita,
  • Cresterea colagenului din tesuturi,
  • Eliminarea spasmelor musculare si a rigiditatii muschilor,
  • Oboseala cronica,
  • Controlul greutatii,
  • Hipertensiune,
  • Circulatia sangvina,
  • Celulita.

La centrul nostru Casa Jad detinem o cazuistica care contine zeci de povesti impresionante ale persoanelor care au incercat terapia cu pietre de jad si raze infrarosii.

Clientii nostri au reusit sa trateze anumite afectiuni tocmai pentru ca vorbim de raze naturale care ajuta in procesul de vindecare prin cresterea numarului de celule albe din organism. Mai multe celule albe in organism reprezinta un sistem imunitar mai puternic. Probabil va intrebati cum actioneaza, de fapt, aceste raze infrarosii? Raspunsul consta in caldura care patrunde cativa centimetri in corp si elimina toate substantele nocive, metalele grele si grasimile depozitate pe parcursul vietii. Cei care fac masaj pe patul automatizat cu pietre de jad, turmalina si raze infrarosii beneficiaza de efecte fabuloase datorita beneficiilor imediate ale terapiei: detoxifiere, accelerarea circulatiei sangelui, intarirea sistemului imunitar, un somn linistit si profund.

Mai jos puteti vizualiza 2 povesti de succes ale unor oameni care au avut probleme de sanatate iar dupa cateva sedinte pe patul de masaj cu raze infrarosii, sanatatea lor s-a imbunatatit considerabil.

http://www.casajad.ro/video/marturiile_oamenilor/11/

“Cistita – rezolvata cu terapia CASA JAD, dupa 2 ani de antibiotice”

Am facut tratament, am incercat toate antibioticele posibile si imposibile. Tot reaparea la intervale de 2-3 saptamani. Si pot sa spun ca dupa prima sedinta nu am mai avut acea senzatie de a merge tot timpul la toaleta. Deja sunt la a 16 a sedinta si ma simt mai bine. Nu mai merg de 6-7 ori pe noapte la toaleta, merg odata pe noapte sau poate deloc. In schimb, beau 2 l -2.5 l de apa pe zi.

In Episodul 2 veti putea citi un al doilea testimonial al unei cliente care a reusit sa trateze durerile de spate, dereglarile hormonale si lipsa de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.