Blog

Terapie cu raze infrarosii si pietre de jad – 10 beneficii

saltea cu pietre de jad

Terapie cu raze infrarosii si pietre de jad – 10 beneficii pe care vrem sa ti le prezentam

Tehnologia Raze Infrarosii de Unde Lunga (RIUL) este din ce in ce mai cunoscuta in Romania. Ea se bucura de mult de o popularitate imensa in tari precum Suedia, Finlanda, Rusia, Japonia, China.
Aceasta terapie cu raze infrarosii este folosita de zeci de ani in tratarea afectiunilor legate de circulatia sangvina. Este impresionanta din punct de vedere terapeutic, dar si estetic datorita eficientei sale rapide si vizibile (dupa 2-3 sedinte).

Dar sa o luam cu inceputul.

Ce sunt razele infrarosii?

razele infrarosii toamnaRazele Infrarosii sunt o forma de energie emisa in mod natural de catre Soare si fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Razele infrarosii generate artificial, identice cu cele ale soarelui, ofera posibilitatea de a le folosi neconditionat si in orice moment al zilei. De aceea, se recomanda sa avem un aparat cu infrarosii in casa, pentru intreaga familie, mai ales pentru sezonul rece, cand soarele nu emite raze termice atat de mult.

Chiar si corpul uman emite radiatiii infrarosii in lungimea de unda 9-11 µm.

STIATI CA: Pe aceste radiatii se bazeaza aparatele de vedere pe timp de noapte sau cele care creaza imaginea termica a unui obiect sau a unei persoane.

Razele Infrarosii sunt … rosii?

NU. Razele infrarosii sunt invizibile. Ele nu sunt vizibile pentru ochiul uman, dar pielea noastra le percepe ca o caldura. Din acest motiv, deseori, in loc de radiatii infrarosii se foloseste expresia „radiatii termice”.

Cum pot face acasa terapie cu raze infrarosii?

In Romania, brandul romanesc CASA JAD a facut un pas important in directia aducerii acestei tehnologii in tara noastra. CASA JAD a reusit un lucru exceptional: sa asocieze beneficiile razelor infrarosii cu beneficiile cristalelor de jad (piatra imparatului, piatra longevitatii, cum este ea cunoscuta in China). O saltea cu infrarosii si pietre de jad (precum in foto de mai sus) de dimensiune 80 x 200 cm. Este excelenta pentru a dormi pe ea toata noaptea si iti ofera toate beneficiile terapiei cu infrarosii, pietrele de jad putand fi incalzite pana la 70 grade C.

Cat de profund patrund razele infrarosii in corpul uman?

Cu ajutorul acestor produse cu raze infrarosii si pietre de jad, CASA JAD reuseste practic sa transmita aceste raze infrarosii in corpul nostru prin elemente naturale pure precum cristalele de jad. Jadul este unul dintre cei mai buni conductori de caldura din lume. Astfel, caldura emisa va fi absorbita in corpul nostru mult in profunzime, pana la 3.8 cm dincolo de stratul superficial al pielii.

Terapie cu raze infrarosii – efecte si beneficii

efectele unei terapii cu raze infrarosii

Primul efect pe care il au aparatele cu jad si infrarosii asupra organismului uman este vasodilatatia. Dupa numai 20 de minute pe patul cu pietre de jad si infrarosii sau pe salteaua cu 1000 de pietre de jad si infrarosii, diametrul vaselor de sange se dilata si obtinem beneficii terapeutice remarcabile legate de circulatia venoasa si sanatatea inimii:

  1. Vasele de sange sparte, simptome frecevente ale circulatiei proaste, se resorb si se refac.
  2. Varicele, simptome frecevente ale circulatiei venoase deficitare, se resorb, trombii sunt dizolvati si circulatia venoasa reinstaurata
  3. Pentru ca diametrul vaselor de sange se mareste, cantitatea de oxigen transportata catre muschi creste.  Rezulta o recuperare rapida dupa febra musculara (recomandat pentru sportiv, dar nu numai).
  4. Tensiunea arteriala se regleaza, peretii vaselor de sange isi recapata elasticitatea si permeabilitatea, ducand la o optimizare a schimburile nutritive si cresterea a transferului de oxygen, nutrient, glucoza catre muschi.
  5. Extremitatile se iriga foarte bine (membre superioare, membre inferioare). Astfel, se elimina sindromul Reynaud sau sindromul mainilor si picioarelor reci.
  6. Irigarea creierului se traduce intr-o cantitate mai mare de oxygen, pacientii experimentand un nivel de energie crescut, o productivitate mai buna, o stare de bine si calmitate. Durerile de cap sau chiar migrenele dispar.

10-the-brain-requires-20-percent-of-the-bodies-oxygen-and-calories

Alte efecte ale razelor infrarosii

7. Procesele inflamatoare din corp sunt sprijinite de catre caldura razelor infrarosii. Acest lucru se traduce prin vindecarea mai rapida a traumelor din corp datorita fluxului de sange mai mare (leziuni, cicatrizari)

8. Razele infrarosii sunt un analgezic extraordinar.  Actioneaza cu succes pentru eliminarea complete a durerilor menstruale, durerilor de spate (lombare, cervicala), a durerilor de articulatii. Vestea buna este ca este o solutie 100% naturala in tratamentul durerii, nu da dependenta si nu are efecte adverse.

9. Ajuta in tratarea aterosclerozei datorita efectului de curatare a vaselor de sange de depunerile de colesterol care ingusteaza diamentrul lor si le reduce permeabilitea si elasticitatea.

10. Si poate cel mai important beneficiu este reducerea riscului unui AVC (Atac Vascular Cerebral) datorita efectului de vasodilatatie. Schema grafica de mai jos ne ajuta sa intelegem cel mai bine cat de importanta este aceasta vasodilatatie pentru a crea un diametru mai mare si a scadea riscul unei obstructii din cauza unui cheag de sange care sa ramana blocat pe zona incarcata de placile de aterom.

bloodflow


Ce produse cu raze infrarosii gasesti la CASA JAD?


Daca ai nevoie de mai multe informatii nu ezita sa ne suni de luni pana vineri, intre 10:00 si 18:00:

📞 0729 906 148 / 0728 488 884

Related Posts

3 thoughts on “Terapie cu raze infrarosii si pietre de jad – 10 beneficii

  1. Popescu Cristins spune:

    Buna dimineata,
    as dori va rog oferta cu preturi prntru produsele pe care le aveti pentru un centru de recuperare.
    Va multumesc!

    1. casajad spune:

      Buna ziua,
      Va multumim pentru interes.
      Pentru o oferta oficiala, avem nevoie de la dvs. de numele firmei dvs. si CUI-ul.
      Se va face oferta oficiala in adresa firmei dvs.

      Legat de preturile produselor noastre, cele mai actualizate informatii si in timp real le puteti obtine de pe site.
      Gasiti si preturile dar mai ales toate detaliile despre produse.

      Multumim.
      CASA JAD

      1. Alba Simona spune:

        Am experimentat astăzi si am fost încântată.
        Vă recomand sa încercați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.