Blog

TOBELE – Relaxare instanta pentru muschii incordati

Am impresia in ultima perioada ca tot mai multi oameni sunt din ce in ce mai grabiti, mai ocupati si mai tensionati. De multe ori avem impresia ca nu ne mai ajunge timpul si uitam sa ne mai ridicam de pe scaunul de la birou pentru a rezolva tot ce ne-am planificat.
Insa, statul indelungat pe scaun supune partea cervicala la riscuri mari si dureri care pot dura de la cateva ore la cateva saptamani. Cauzele unui gat intepenit pot consta in petrecerea unui timp indelungat intr-o anumita pozitie, aplecarea peste masa de lucru, dormitul pe o perna prea inalta, stresul, cititul in pat si alte pozitii incorecte pot duce la intinderea muschilor din spatele gatului. Durerile cervicale pot fi determinate de lovituri, insa pot insemna si o osteoartrita care  se manifesta la nivel de durere si rigiditate cervicala.
Suntem stresati si iar stresati …
Stresul este cauzat de  evenimente ce creeaza o stare de tensiune, de suprasolicitare, frustrare, incordare, disconfort  iar acest sindrom nu este deloc de neglijat pentru ca poate provoca atacuri de panica si mai mult decat atat determinarea individului sa iasa din viata sociala.
Prin produsele pe care vi le recomanda, Casa Jad doreste  sa va aline durerile, sa va ajute sa fiti eficienti si sa dati randament in sarcinile pe care le aveti de indeplinit deoarece de multe ori asta ne multumeste sufleteste.
In acest articol noi va propunem un aparat de masaj umeri, gat si spate  numit “Taiko”(tobe, percutie). Acesta face un masaj puternic ca de TOBE ce inlatura total tensiunea si stresul asa cum nu o face nici un alt produs de masaj.
Cum te ajuta masajul!?
• Reduce la maxim tensiunea din corp si te relaxeaza total
• Iti imbunatateste considerabil circulatia sangvina
• Iti relaxeaza muschii in profunzime
• Iti imbunatateste circulatia limfatica, sistemul imunitar si functionarea centrilor nervosi, ajutandu-te sa dormi mai bine
• Indeparteaza in mod eficient durerile din corp
• Vei scapa de oboseala si stres
*La prima folosire a aparatul de masaj, clientii incep sa rada si nu se mai dezlipesc de el.  Daca sunteti curiosi cum functioneaza  si vreti sa va lasati cuceriti de masajul Taiko urmariti urmatorul filmulet.
Si pentru ca ne place sa te vedem razand avem  un cadou pentru tine. Daca suni la unul dintre numerele de telefon pe care le gasesti aici si te programezi, primesti  2 sedinte CADOU de masaj TAIKO !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.