Stiri

CASA JAD participa ca sponsor la evenimentul „Revival, retreat” la Casa Banului”

Intre 27 si 30 aprilie a avut loc evenimentul ” ReVival, Retreat” la Satul Banului cu Elena Paraschiv. Peak Pilates consultant si Agnes Simonfi, Instructor Peak Pilates, Mentor/Life Coach.

A fost uneveniment de retreat destinat femeilor care isi doresc sa se rupa de stresul zilnic pentru o scurta perioada si sa se reconecteze cu natura, cu mintea, corpul, sustinute in acest proces energia feminina a intregului grup.

Au fost zile cu tihna si de pilates cu Elena Paraschiv, meditatii ghidate, Yoga, detox cu ceaiuri din plante culese de pe maguri si din gradini, smoothie-uri cu fructe si legume locale, sesiuni de slow cooking (distrugem mituri legate de nutritie, invatam sa gatim in functie de nevoile varstei), discutii libere tematice.

La acest eveniment, CASA JAD a participat ca sponsor cu vouchere pentru sedintele de masaj, oferite tuturor participantilor.

ReVivalRetreat la Satul Banului cu Elena Paraschiv

Invitat special Agnes Simonfi, Peak Pilates Senior Master, Intructor, Mentor/Life Coach

Stop the World” &”Change Your Perspective and the Whole World Will Change

Intre 27 si 30 aprilie te invitam la Casa de oaspeti Satul Banului pentru cateva zile de energie buna in care vom invata sa traim in armonie si sa ne aliniem gandurile si fortele pentru indeplinirea dorintelor.

Cele care ne vor ghida in aceasta calatorie sunt Elena Paraschiv, consultant Peak Pilates® si Agnes Simonfi, Peak Pilates Senior Master, Intructor, Mentor/Life Coach.

In cadrul evenimentului participantele vor fi ghidate printr-o serie de seminarii si activitati pentru a-si atinge adevaratul potential.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.