Aparitii in presa, Stiri

Eveniment Lansare Oficiala pentru Presa Pat de Masaj Automatizat CASA JAD „Alcantara Prestige”

CASA JAD continua sa inoveze si lanseaza o noua optiune luxury de tapiserie pentru paturile sale de masaj cu pietre de jad si turmalina: Alcantara.
Alcantara, cel mai luxos si exclusivist material, descoperit si produs in Italia incepand cu anii 70, utilizat in general in industria auto de lux, high fashion, mobilier de lux si industria aviatica, complimenteaza Patul de Masaj Automat CASA JAD si imbraca intregul pat de masaj in stil, rafinament si mai ales rezistenta.

Cu ocazia lansarii acestui nou concept, CASA JAD a organizat un eveniment de lansare oficiala pentru presa si a invitat la showroom-ul sau din Strada Silvestru nr. 79 figuri cunoscute din TV, presa scrisa, Social Media.

Mai jos o galeria cu fotografii de la evenimentul din 20 iunie 2019.

https://www.facebook.com/casajad/photos/?tab=album&album_id=2820731344666670

Expresia absolută a luxului, Alcantara este un material avangardist cu calități estetice, senzoriale și tehnice excepționale: 200.000 de fibre ultra-subțiri, (echivalentul a 8 kilometri de fir) formează un centimetru pătrat de material.
Dezvoltat in anii 70 de catre Miyoshi Okamoto, bazat pe o tehnologie patentata unica si exploatand tehnici ultra-sofisticate de manipulare a micro-fibrelor, Alcantara impresioneaza prin estetica si se impune ca un material preferat al arhitectilor si designerilor globali, datorita texturii pufoase, ca de lana, dar cu o rezistenta exceptionala.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.