Istoricul nostru

POVESTEA CASA JAD

2009

Pitesti, dupa luni de cercetare …
Deschidem primul centru terapeutic CASA JAD.

Am deschis si am inceput imediat sa avem clienti. Si ce norocosi am fost de asemenea clienti…

… Pentru ca, vezi tu, clientii din Pitesti aveau timp. Timp sa faca terapia noastra pe o perioada lunga de timp. Veneau si cate 5-6 luni la rand… Ceea ce a fost extraordinar pentru noi, pentru ca am pus bazele cazuisticii noastre incredibile. De la persoane cu hernie de disc, spondiloze, cifoza, scolioza, pana la atacuri de panica, depresie, fumatori care se lasau de fumat fara sa isi propune …. am fost alaturi de clientii nostri din Pitesti si am constatat cum toate aceste probleme se calmeaza pana la 90 – 100%.

2011

Dupa 2 ani de succes… urmeaza Bucuresti
Deschidem primul centru terapeutic in zona Dorobanti (100 mp)

…Si am venit si la Bucuresti si am inceput sa crestem si sa tot crestem

Centrul din Bucuresti, deschis cu ajutorul extraordinarea Malinei Contu, a re-definit conceptul nostru. Din clipa in care intri pe usa CASA JAD, trebuie sa uiti de trafic, de zgomot si de agitatia orasului. Este momentul tau, este clipa ta de relaxare mentala si spirituala. Esti in lumea jadului, iar noi vom avea grija de tine.  Aici, vanzarile noastre de paturi de masaj au fost tot mai mari, si de aici am inteles ca produsul vedeta este Patul de Masaj CASA JAD, unic in lume.

2014

Prima franciza CASA JAD
Deschiderea unui centru-franciza in zona Unirii.

A fost dragoste la prima… terapie.

O fosta clienta de-a noastra a venit la CASA JAD, a incercat terapia pe patul cu role de jad, s-a indragostit de terapie, de centrul nostru, de atmosfera incredibila de oaza pe care am creat-o si si-a dorit si ea un centru CASA JAD. Iar in vara lui 2014, am inaugurat noul centru CASA JAD, in zona Unirii.

Iunie 2015

Un concept unic la nivel global
Lansarea Patului de Masaj Customizabil.

Pentru ca ne pretuim clientii si dorim sa le validam gusturile

Am facut posibil ca paturile de masaj CASA JAD, pe care le cumperi pentru acasa sau pentru salon / pensiune / clinica, sa poata raspunde nevoilor tale si gusturilor tale. Estetica este importanta in viata noastra, meritam ca simturile noastre sa fie incantate. De aceea, cand cumperi paturile de masaj CASA JAD, iti poti alege cadrul suport dintr-o varietate de optiuni, iti poti alege materialul din care sa fie facuta tapiseria. Pur si simplu, iti personalizezi propriul Pat de Masaj pentru ACASA.

Iunie 2019

Am desavarsit luxul
Lansarea Patului de Masaj Alcantara.

2 km de fir pe cm2 – cel mai luxos, cel mai rezistent material din lume…

Poate fi acum in casa ta. Alcantara… Cel mai impresionant material realizat vreodata in lume. Emotie, lux, atentie obsesiva la detalii. Din iunie 2019, te poti bucura de emotia extraordinara in propriul tau camin. Si pentru a sarbatori evenimentul, am dat si o petrecere pentru presa cu invitati de seama precum Cristina Herea, Irina Mohora (TVR1), Izabela Panescu (Digi 24) si multi altii…

Septembrie 2019

O livrarea absolut speciala
Spitalul Militar Dr. Carol Davila (Bucuresti) achizitioneaza 4 Paturi de Masaj CASA JAD .

Rezultatele terapeutice pe care le obtinem in recuperare sunt fenomenale …

…iar la nivel de Bucuresti, terapia pe Paturile de Masaj CASA JAD este tot mai cunoscuta, astfel ca in toamna lui 2019, avem o livrare speciala si anume la Spitalul Militar Dr. Carol Davila.

2021

Facem tot ce stim mai bine
Masaj, Relaxare si Terapie prin Rasfat.

Ne gasiti la adresa Strada Silvestru nr. 27, Sector 2, Bucuresti

Te asteptam cu drag la noi la rasfat.
Pentru a te programa la o sedinta de masaj terapeutic pe patul cu role de jad incalzite, te invitam pe pagina noastre de Abonamente la masaj.

Acolo poti gasi toate terapiile noastre prezentate si pachetele si abonamentele disponibile.

Brandul Casa JAD inseamna produse premium pe baza de pietre de jad, oferite publicului roman la preturi competitive, in incercarea de a promova un nou stil de viata, echivalent cu sanatatea si starea de bine.

Casa JAD face tot posibilul sa ofere solutii naturale pentru intretinerea sanatatii, punand la dispozitia clientilor sai produse premium, inovatoare, intotdeauna varf de gama, unice ori superioare in gama lor de produse.

Toate produsele Casa JAD sunt certificate CE, iar procesul de productie al aparatelor cu pietre de jad se desfasoare conform standardului ISO9001.
Scopul Casa JAD este si va ramane excelenta in servicii si grija aratata oamenilor, printr-un stil de management si comunicare deschis si bazat pe argumente pentru un public cu pretentii inalte.

CASA JAD este unicul centru de sanatate din Romania care ofera solutii naturale pentru sanatate generala a intregului organism. Produsele noastre sunt urmatoarele:

– patul de masaj cu pietre de jad – varianta de lux, cu 9 role jad pentru partea superioara, 4 role jad la picioare, fibra de carbon, 7 programe automate, muzica, suporta maxim 200 kg
– aparate (proiectoare) pliabile cu 11 pietre de jad
– saltea cu pietre de jad sau cu turmalina
– centura de slabit cu pietre de jad
– aparat cu vibratii si cu pietre de jad si raze infrarosii / Ciocanul

CASA JAD va propune metode naturale de mentinere a sanatatii genarale a organismului, intarire a sistemului imunitar, recuperare a calitatii vietii pierdute din cauza varstei, bolilor, stilului de viata nesanatos.

Istoric

CASA JAD s-a infiintat in decembrie 2009, deschizand primul centru de prezentare, testare si vanzare aparate de masaj cu pietre de jad in Pitesti, jud. Arges.

Acest prim centru din Romania a insemnat si deschiderea unui nou drum spre cunoastere, daca luam in considerare reticenta publicului larg roman la medicina si terapiile alternative si naturale.

Fiind un business indraznet si inovativ in Romania, afacerea se bazeaza pe un parteneriat romano-belgian, care, plecand de la experienta si contactul Belgiei si Europei Occidentale cu medicina traditionala chineza, ne-a permis sa intelegem mai bine potentialul terapiilor alternative, sa ne orientam spre educatia publicului larg si sa avem incredere in cunoasterea milenara chineza a terapiilor naturale de vindecare a corpului uman.

Tocmai de aceea, cunoscatorii medicinei traditionale chineze (MTC) si terapiilor alternative, dar si necunoscatorii care au gasit in terapiile alternative si naturale alinare si rezolvare la problemele lor de sanatate, pot acum sa se bucure de aparate PREMIUM de termomasaj cu pietre de jad si ioni negativi la cele mai bune preturi cu putinta pe piata romaneasca. Toate aparatele sunt certificate CE.

Vizitati pagina noastra de Produse pentru mai multe detalii despre aparatele cu jad, beneficiile lor si preturile lor.

Clientii nostri

Viziune

– Suntem dedicati crearii si oferirii celor mai bune conditii (din punct de vedere al igienei, al informarii, al comunicarii) pentru desfasurarea unei sedinte de termoterapie cu pietre de jad.

– Incurajam in mod activ o mai buna educatie a oamenilor cu privire la metodele naturale de mentinere a sanatatii si echilibrului propriului organism.

– Suntem pregatiti pentru a invata de la altii si pentru a ne imbunatati permanent calitatea muncii noastre; pentru a raspunde flexibil la nevoile oamenilor; pentru a ne adapta practicile de management la publicul nostru.

Aparitii in Presa

Valori

– Credem puternic in schimbarea pozitiva care exista in fiecare om si pretuim inteligenta, vointa si viziunea de a-ti schimba stilul de viata, alimentatia, atitudinea pentru a lupta impotriva bolilor omului modern (stress, sedentarism, poluare etc)

– Credem in puterea modelelor in viata si ne straduim permanent ca membrii echipei Casa JAD sa fie modele de generozitate si echilibru pentru cei care ne viziteaza.

Transparenta

– Ne straduim sa facem accesibile cunostintele noastre si altora.

– Pretuim increderea, onestitatea si deschiderea in relatiile cu oamenii.

– Incurajam comunicarea deschisa si in doua sensuri cu clientii, partenerii si colegii nostri.