TESTIMONIALE VIDEO

Testimoniale video

In rubrica Testimoniale ne-am dorit sa oferim posibilitatea de exprimare tuturor celor care ne-au calcat pragul centrului nostru CASA JAD, si au experimentat terapiile cu produsele cu pietre de jad, turmalina si infrarosii atat in centrele noastre, cat si acasa, cumparandu-le pentru intreaga familie.
Marturia dlui IFRIM din Vaslui care a facut 24 sedinte intr-un ritm internsiv – 2 sedinte de masaj pe zi pe patul cu pietre de jad. Efecte extraordinare pentru hernie de disc, coxartroza, probleme de respiratie.

CASA JAD la stirile de la Realitatea TV

Scolioza grava, 46 ani – reducerea unghiului de curbura dupa 12 sedinte de masaj pe patul cu pietre de jad incalzite – CASA JAD Bucuresti.

Marturia lui Simion dupa primele sedinte la pat

Daca te regasesti printre cei care si-au pierdut mirosul si gustul dupa infectia cu Covid-19, si inca nu le-ai recuperat, e bine sa stii ca terapia cu pietre de jad incalzite de la CASA JAD are eficienta maxima in recuperarea gustului si mirosului.

Dna Liana a purtat corset timp de 2 ani, zi si noapte, corset care i-a creat niste dureri ingrozitoare. Acum, la 40+ ani, dupa sedintele de masaj CASA JAD, scolioza s-a corectat vizibil, unghiul de curbura reducandu-se vizibi

Din cauza tasarilor de vertebre, si curbarea exagerata a coloanei in zona toracala (cifoza/ postura cocoșata), dl. L. a scăzut în înălțime și a pierdut câțiva centimetri. După câteva sedinte pe patul cu role de jad, dansul s-a măsurat si a observat ca a recuperat 1.5 cm datorita elongatiei mecanice.

 

Hernie de disc, criza de sciatica. Eliminare dureri de spate cu Pat masaj cu Pietre de JAD – tratate cu terapie la CASA JAD

Tinitus / Acufena / Tiuit in urechi – rezolvat. Cifoza – mult corectata cu masaj pe patul cu Role de jad Incalzite CASA JAD – rezolvate la CASA JAD

Probleme de somn, dureri de articulatie, crampe musculare – rezolvate

Hemipareza /Paralizie dupa atac cerebral – imbunatatita cu terapia CASA JAD. Poate sa isi miste degetele, poate sa ridice bratul aproape catre umar, coboara singur scarile.

Atacuri de panica si depresie – rezolvate la CASA JAD Pitesti. A renuntat la medicamentele de sinteza.

Dureri de genunchi si intarziere menstruatie (sindrom pre-menstrual) – rezolvate cu aparatele cu pietre de jad CASA JAD

Efectele resimtite de Ana in urma terapiei cu jad

Marturia dnei Chivac