Aparitii TV CASA JAD
E o bucurie pentru noi sa impartasim cu voi aceste reportaje si aparitii TV CASA JAD de-a lungul anilor.
CASA JAD la emisiunea Sa Fim Sanatosi de la TVR2
Interviu cu Managerul CASA JAD, Nicoleta Magargiu
Centrul Terapeutic CASA JAD din Bucuresti te asteapta cu terapii automatizate bazate pe cristale de jad, turmalina si raze infrarosii.
Principii terapeutice folosite: decompresia verterbrala a coloanei / elongatia mecanica, termoterapie cu raze infrarosii, cristale de jad si turmalina, masaj automatizat, presopunctura inversa.

O serie de probleme pot fi ameliorate cu aceste terapii bazate pe atat de multe principii:
cifoze/ scolioze, hernie disc, protruzii discale, spondiloze

Despre Elongatia Mecanica a Coloanei Vertebrale, Nicoleta Magargiu la Metropola TV
Afla mai multe despre elongatia mecanica a coloanei vertebrele sau decompresia vertebrala din acest interviu special acordat de Managerul CASA JAD, terapeut Nicoleta Magargiu. Managerul CASA JAD a fost invitata la emisiunea Intre Prieteni, la Metropola TV, unde a vorbit despre cum poate ajuta decompresia vertebrala pe cei care sufera de: – hernie de disc – protruzii discale – spondiloze – cifoza – scolioza – spondilita anchilozanta

Co-Fondator CASA JAD

in emisiunea „INTRE PRIETENI” la Metropola TV

🙏 Manager si Co-Fondator CASA JAD, Nicoleta Magargiu, a fost prezenta in studio-ul Metropola TV pentru a poveste despre beneficiile extraordinare ale terapiilor noastre cu cristale de jad incalzite CASA JAD.

👊 Urmareste emisiunea „Intre Prieteni” de la Metropola TV si afla mai multe despre cum te pot ajuta terapiile si produsele CASA JAD pentru probleme precum: – dureri de spate – dureri de articulatii – postura cocosata sau scolioza / coloana stramba – probleme de circulatie sanguina

CASA JAD in emisiunea Vreau sa fiu sanatos de la TVR 1
Urmareste emisiunea „Sanatate Trup si Suflet” de la CANAL 33, prezentata de Roxana Gabor Iliescu, in care fondatorii CASA JAD, Nicoleta Magargiu si Rafael P., povestesc despre cum a intrat CRISTALUL de JAD in viata lor si ce beneficii extraordinare pot fi obtinute cu produsele terapeutice CASA JAD.
CASA JAD la Canal 33 cu Roxana Gabor Iliescu / Beneficiile Pietrelor de JAD
Urmareste emisiunea „Sanatate Trup si Suflet” de la CANAL 33, prezentata de Roxana Gabor Iliescu, in care fondatorii CASA JAD, Nicoleta Magargiu si Rafael P., povestesc despre cum a intrat CRISTALUL de JAD in viata lor si ce beneficii extraordinare pot fi obtinute cu produsele terapeutice CASA JAD.

Co-Fondator CASA JAD

in emisiunea „Dar si Har” cu Maria Coman & Lidia Fecioru

Va invitam sa urmariti intreaga emisiune, dedicata exclusiv terapiilor noastre de la CASA JAD.
Co-Fondator, Nicoleta Magargiu, explica in detaliu cum functioneaza patul de masaj si saltelele cu pietre de jad. Patul este ideal pentru cei care sufera de dureri de spate, hernii de disc, spondiloze, cifoze, scolioze etc. Aceste aparitii TV CASA JAD contin informatii pretioase despre beneficiile produselor noastre.

GEORGE BUHNICI – Review despre Patul de Masaj cu Role de Jad ALCANTARA PRESTIGE
George Buhnici, intr-o discutie cu cei 2 fondatori CASA JAD: Nicoleta Magargiu si Rafael Pirsan. Vor discuta despre beneficiile terapeutice ale Patului de Masaj Automatizat CASA JAD si despre cel mai luxos material din lume – ALCANTARA.

Urmareste si tu modul in care functioneaza patul de masaj cu 9+4 role de jad si descopera care sunt beneficiile lui.

Irina Mohora, interviu cu fondatorii CASA JAD

Despre patul de masaj CASA JAD, la TVR1

Urmareste-o pe Irina Mohora - TVR1, intr- o vizita la CASA JAD pentru a discuta cu fondatorii CASA JAD despre beneficiile extraordinare ale Patului de Masaj CASA JAD si a mastii din pietre de jad. In plus, puteti vedea un testimonial al unei cliente care a incercat terapia pe termen lung a patului nostru de masaj.
Urmareste cele mai indragite aparitii TV CASA JAD si descopera beneficiile Patului de Masaj Automatizat cu Pietre de Jad si Infrarosii CASA JAD. Le multumim mult celor de la TVR  ca ne-au trecut pragul si au descoperit cu multa caldura terapiile CASA JAD.
NEATZA DE WEEKEND – Antena 1 – Despre CASA JAD
Am avut placerea de a-i avea alturi de noi minunata echipa de la Neatza de Weekend. Impreuna cu acestia am povestit putin despre terapiile cu pietre de jad si fascinatia fata de aceasta piatra imperiala. Cele mai frumoase aparitii TV CASA JAD ne povestesc despre miracolele acestui cristal semi-pretios.

Despre patul de masaj CASA JAD, la KANAL D

Urmareste emisiunea KANAL D despre medicina traditionala chineza si beneficiile terapiilor cu pietre de jad CASA JAD. Vino alaturi de noi intr-o calatorie terapeutica in care afectiunile sunt remediate intr-un mod 100% natural, fara interventia pastilelor sau a chirurgiei.

Reportaj TONICA despre Aparatura Premium de Masaj CASA JAD - Pat Masaj cu Pietre JAD

Urmareste acest interviu cu fondatoarea CASA JAD - Nicoleta Magargiu. In acest reportaj TONICA ne va povesti despre aparatura premium CASA JAD si beneficiile pietrelor de jad. Produse terapeutice de lux pentru sanatatea ta!

Terapia cu Patul cu Pietre Jad CASA JAD la Observator Antena 1

Fiti alaturi de noi si urmariti acest reportaj realizat de Antena 1, la OBSERVATOR. De aici puteti afla de modul in care masajul pe Patul de Masaj cu 9+4 role de jad este benefic in tratarea afectiunilor de la nivelul coloanei vertebrale.

Emisiunea Ce se intampla Doctore cu Oana Cuzino

Reportaj din emisiunea ``Ce se intampla, doctore?`` cu Oana Cuzino despre beneficiile terapeutice ale produselor cu pietre de jad, turmalina si raze infrarosii de la CASA JAD.
Produsele prezentate sunt:
- Masca faciala din pietre de jad
- Saltea cu pietre de jad si raze infrarosii 80 x 200 cm
- Patul de Masaj Automatizat cu 9 + 4 Role de Jad CASA JAD

Casa JAD la Realitatea TV

In cadrul reportajului realizat de Realitatea TV aflatri despre modul de functionare si beneficiile Patului de Masaj cu role de jad CASA JAD. Terapia se adreseaza persoanelor de orice varsta si este extremd e utila in ameliorarea durerilor si remedierea afectiunilor coloanei vertebrale.