Alege cadoul perfect pentru cei dragi:
sedinte terapeutice potrivite pentru toate varstele

Cumpara un voucher de masaj pentru o persoana draga iar noi iti trimitem voucherele in format .pdf, gata de daruit!

NU DOAR RELAXARE
CI SI CORECTII ALE COLOANEI VERTEBRALE
24
SEDINTE

The BEST! Este abonamentul de masaj care ne permite atat sa corectam, cat si sa re-programam creierul sa memoreze noua stare de bine. Recomandat pentru cei cu probleme mai delicate (hernii de disc, spondiloze, scolioza, cifoza si lordoza) si pentru persoanele cu varsta de peste 35 – 40 ani.

12
SEDINTE

Intr-un abonament de 12 sedinte de masaj, obtinem corectii ale coloanei vertebrale (cifoza, tasare de vertebre), realizam o elongatie super benefica pentru discopatii, spondiloze, hernii de disc. Insa nu ne ocupam de mentinere. De FIXAREA REZULTATELOR. Valabilitate: 30 zile. 

Recomandarile noastre

Sedinta 2 Terapii (30 min + 40 min)

Sedinta 3 Terapii (30 min + 40 min + 20 min)

Mai jos poti alege Sedinte de masaj individuale sau Abonamente de masaj

Sedinta de Termoterapie cu centura de genunchi (gonartroza) 30 min.

35 lei

Sedinta de Masaj Cervical de Relaxare 20 min.

25 lei

Sedinta de Masaj Revigorant Taiko (cervical si spate) 20 min.

25 lei

Sedinta de Masaj Shiatsu de drenaj limfatic (masaj picioare)

25 lei

Pachet de cuplu

Prețul inițial a fost: 330 lei.Prețul curent este: 295 lei.

3 Prietene – Pachet relaxare 90 minute

405 lei
Hai sa ne cunoastem!

CINE TE VA INTAMPINA LA CASA JAD

Iata mai jos echipa noastra:

Mariana

Consultant CASA JAD
Mariana este atat de calda si calma, ca o vei adora instantaneu!
Mamica a doua pisici, este extrem de generoasa cu oamenii, are un zambet super larg si isi doreste atat de mult ca efectele terapeutice sa fie simtite de cat mai multi oameni!

Si inca un lucru extrem de important: intelege extrem de bine terapiile CASA JAD,  si iti va explica cu lux de amanunte la ce beneficii poti astepta de la terapiile si produsele noastre.

Angela

Consultant CASA JAD
Mare iubitoare de oameni, cel mai mult isi bucura sufletul facand bine. Pasionata de bio-energie, de ideea de a-i ajuta pe oameni sa se regaseasca pe sine, Angela te va primi cu bratele deschise la CASA JAD si nu va ezita sa iti ofere din bagajul sau imens de cunostinte pentru a intelege mai bine terapiile noastre cu cristale de jad incalzite.

In plus, Angela iubeste cainii si pisicile, iubeste florile si se pricepe foarte bine sa le transforme si in aranjamente florale minunate.

Nicoleta Magargiu

Manager si Co-Fondator
Specialist in terapii cu cristale de jad incalzite, Nicoleta a fost dintotdeauna o persoana pasionata de a descoperi noi culturi. Fascinatia pentru terapiile CASA JAD, combinata cu firea sa generoasa si mereu gata sa impartaseasca cu altii solutii de imbunatatire a vietii, o fac pe Nicoleta omul pe care iti doresti sa il cunosti cand vii la noi in vizita. Pentru ca dupa intalnirea cu ea, multe persoane se schimba in bine. Iar asta e un lucru mare!

Rafael

Co-Fondator
Creierul din spatele conceptului unic la nivel global de „Pat de Masaj Customizabil”, extrem de atent la detalii si pasionat de design inovativ, Rafael raspunde tuturor chestiunilor tehnice si administrative si este dedicat sa ofere solutii prompte la orice chestiuni pe care le-ati ridica. Fire pasionala, este dedicat cauzei CASA JAD inca din prima zi si este mereu gata sa motiveze, sa incarce cu energie si „foc” atat pe colegii nostri din CASA JAD, cat si pe clientii nostri care ne calca pragul.

Cum se traieste experienta la CASA JAD