Aparitii in presa

Fondatorii CASA JAD – Interviu de business in AdPlayers despre piata aparaturii de masaj cu pietre de jad

Fondatorii casa jad

CASA JAD a raspuns invitatiei prestigioasei publicatii online AdPLayers de a vorbi mai mult despre consumatorul aparaturii de masaj cu pietre de jad incalzite.

Cine sunt cei care isi fac un business din aparatura automatizata de masaj, cati jucatori sunt pe piata dar si cui se adreseaza aceasta aparatura – beneficiarul final al serviciilor, intr-o discutie cu singurul jucator roman in categorie: Casa JAD si fondatorii companiei – Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan.

Iata mai jos un fragment din interviu realizat de catre Iulian Toma.

AdPlayers: Cum este piata in care activati din punct de vedere al volumului de business?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. Pana in 2017 ponderea clientilor persoane juridice a fost extrem de mica, undeva la 10-15%. Incepand cu 2017 a inceput sa creasca, in prezent suntem la cel putin 25% cu trend crescator continuu.

Piata relevanta o reprezinta micii intreprinzatori care incep un business cu un buget pentru aparatura de 5.000 -7.000 euro, in medie, care isi deschid un mic salon.

De regula sunt oameni care vor sa schimbe ceva in viata lor, trec de la un job la un mic business pe cont propriu, sau isi schimba activitatea firmei. Sau sunt deja antreprenori si cauta inca un business cu risc mic, cu investitie initiala mica.

Piata are mare potential de crestere in continuare, mai ales daca vom gasi sustinatori care se bucura de credibilitate cum ar fi halatele albe aici in Romania.

AdPlayers: Mai exact?

Nicoleta Magargiu & Rafael Pirsan. Sunt multi medici cu formare profesionala si educationala alopata care au virat catre solutii complementare, alternative, s-au format pe ……. 

Pentru interviul complet, te rugam citeste aici: adplayers.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.