Aparitii in presa

AndreeaRaicu.ro despre Excelenta Jadului la CASA JAD

excelenta jadului andreea raicu

Din nou pe www.AndreeaRaicu.ro !

Multumim pentru cuvintele frumoase dedicate centrului CASA JAD Exclusive din Bucuresti si ne bucuram de entuziasmul starnit de terapia noastra pe patul cu pietre de jad!

Spicuim din articol:

Luna acesta am facut o vizita la Casa Jad, locul in care poti testa patul cu role din jad si multe alte gadget-uri care actioneaza cu ajutorul jadului si stimuleaza o stare de bine intregului organism.

Asadar, m-am rupt de treburile care ma iau pe sus zi de zi, am testat tot ce se putea incerca si am plecat de acolo, dupa doar 40 de minute, cu zambetul pe buze. Spatele meu era indreptat, ochii odihniti, durerea de cap care ma chinuise intreaga zi, disparuse. Ce treaba!

Entuziasmata peste masura, am inceput sa-mi sun prietenii pentru a le povesti despre acest masaj al spatelui si de masca faciala. Cum actioneaza pietrele de jad? Acestea au un efect de calmare a durerilor de spate, a celor articulare, a inflamatiilor si lista poate continua. Este o terapie excelenta in aceste luni reci, cand stam incordati. Imagineaza-ti ca muschii si tendoanele de-a lungul coloanei se relaxeaz%u0103, permitand vertebrelor sa se alinieze la forma normala a sirei spinarii. Se produce o elongare a coloanei si o reajustare a curburii acesteia.

In plus, se pare ca dormim mai bine in urma masajului. Pietrele incorporate in pat se incalzesc la o temperature care faciliteaza generarea de limfocite noi, activand sistemul imunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.