Aparitii in presa

Articol in Romania Libera despre patul de masaj cu jad CASA JAD

romania libera patul casa jad web

Am aparut si in Romania Libera!

Cititi despre patul nostru de masaj cu pietre de jad si infrarosii, despre beneficiile terapiei cu pietre de jad pentru afectiunile coloanei vertebrale (scolioza, cifoza, hernie de disc etc) si despre specificatiile patului nostru de masaj in cotidianul Romania Libera.

Alaturat articolul din Romania Libera, text mai jos (toate drepturile rezervate CASA JAD):

Aproximativ 80% din populatia adulta a Globului sufera de dureri de spate, iar ca o consecinta, durerile de spate reprezinta cauza cea mai frecventa a absentei de la serviciu. Cele mai frecvente cauze sunt ridicarea de obiecte grele, postura incorecta – la volan, la birou, obezitatea, sarcina, si, va vine sa credeti sau nu, fumatul deoarece scade fluxul de sange la nivelul coloanei, favorizand degenerescenta discurilor intervertebrale.

O solutie 100% naturala de provenienta chinezeasca poate fi patul de masaj automat cu pietre de jad si infrarosii CASA JAD. Conceput pentru masajul in propria casa, patul este extrem de usor de folosit, efectuand un masaj automat pe tot corpul prin role de jad “ascunse” in interiorul patului: 9 role de jad crud natural maseaza coloana vertebrala si alte 4 maseaza picioarele.  Acest pat combina principii cu traditie de mii de ani din Medicina Traditionala Chineza: presopunctura (greutatea propriului corp pe rolele de jad), termoterapia (infrarosii) si cristaloterapia (prin role de jad si 100 pietre de turmalina aflate in interior).

Patul de masaj CASA JAD este cel mai performant pat de genul acesta din Romania si a fost conceput special pentru calmarea si eliminarea durerilor de spate. Rolele de jad din interiorul patului se incalzesc si emit raze infrarosii, permitand un masaj termic care imbunatateste considerabil circulatia sangelui. Deosebit de benefic, acest flux sangvin imbunatatit aduce cu el substantele nutritive si oxigenul necesar pentru accelerarea vindecarii si a repararii. Vasele de sange se dilata; hipo si hipertensiunea se pot regla in timp; toxinele si reziduurile acumulate se dizolva si sunt eliminate pentru a debloca sistemul circulator. Muschii si tendoanele din jurul coloanei se relaxeaza, vertebrele tasate se distanteaza prin procesul de elongatie mecanica.

De asemenea, caldura poate indeparta durerile de spate, iar masajul cu role de jad actioneaza chiar si asupra cauzelor problemelor: se face realiniere de vertebre in cazul scoliozei, corectia posturii pentru cifoza, pierdere in greutate si reducerea colesterolului rau, stimulare la nivelul centrilor nervosi situati in coloana vertebrala, cu beneficii pentru persoanele cu paralizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.