Aparitii in presa

CASA JAD in Business Woman Sept. 2012: Despre solutii pentru durerile de spate ale proaspetelor mamici

casa jad patul masaj cu pietre jad aparitie in Business WOman sept 2012

Stiai ca durerile de spate ale proaspetelor mamici se pot rezolva in mod natural, fara medicamente sau antiinflamatoare ? CASA JAD iti ofera solutia intr-un articol in Business Woman.

Spicuim cateva paragrafe pentru dvs din articol:

De ce te doare spatele?

Corpul unei femei insarcinate produce o varietate de hormoni. Unul dintre acesti hormoni se numeste relaxina. Suna foarte bine si linistitor, ceea ce si este… pentru nastere! Relaxina mareste elasticitatea ligamentelor si a pelvisului pentru a usura venirea bebelusului pe lume. Din aceeasi cauza femeile insarcinate merg clatinandu-se.

Pe langa asta, burtica marita adauga greutate pe care coloana vertebrala trebuie s-o sustina. Tot uterul marit schimba si centrul gravitational al corpului si, din nou, coloana vertebrala are de suferit. Tasarea vertebrelor este aproape inevitabila.
Dupa nastere…
…te astepti ca motivele de mai sus sa dispara si, automat, durerile sa dispara. Ei bine, ligamentele raman la fel de elastice si de maleabile mult timp dupa nastere, iar vertebrele sunt deja tasate si nu vor reveni la starea initiala decat prin procesul numit elongatie mecanica.

Centrul de sanatate Casa Jad Exclusive va ofera o modalitate extraordinara de a face elongatie mecanica coloanei vertebrale dupa nastere. Relaxant si fara efort fizic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.