Aparitii in presa

Despre experienta CASA JAD pe SpaLiving Blog

SpaLiving

Roxana Chiurtu a publicat pe 6 iunie un articol superb pe blogul SpaLiving despre cum sa folosesti puterile magice ale pietre de jad.

Roxana Chiurtu vorbeste in articol despre experienta ei deosebita la Centrul CASA JAD Exclusive Health & Wellness. Un zambet cald si decorul primitor au fost primele aspecte care au incantat-o pe Roxana. Roxana a incercat mai multe terapii la noi, terapii pe care le veti vedea descrise in articolul aparut pe blogul sau.

In articol puteti citi despre puterile terapeutice ale pietrei de jad dar si despre afectiunile care pot fi tratate cu ajutorul masajului pe patul cu pietre de jad.Stiati ca, piatra de jad este o componenta importanta a medicinei traditionale chineze cu o istorie indelungata de peste 5000 de ani in China?

Iata cateva cuvinte despre experienta Roxanei: „Masajul cu pietre de jad incalzite a fost o experienta inedita, pe durata a 40 de minute caldura puternica a pietrelor se deplasa de-a lungul intregului meu corp, incepand cu calcaiele si terminand cu partea superioara a gatului, iar ceea ce am simtit a fost masaj, concomitent cu presopunctura si termoterapie, si la final, o senzatie de elongatie si flexibilitate sporita a coloanei vertebrale si a intregului spate.”

Pentru a citi intreg articolul, dati click aici: http://spalivingblog.com/2014/06/10/cum-folosesti-puterile-magice-ale-pietrei-de-jad/ sau
aici https://www.facebook.com/spalivingblog/posts/656970837710629

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.