Aparitii in presa

Despre Patul cu jad si Salteaua cu Jad, in PrimeTime la TVR1

patul de masaj cu jad casa jad la TVR1

O luna fructuoasa pentru CASA JAD, caci aseara, 2 decembrie 2012, am aparut din nou pe sticla.
Dupa aparitia la PRO TV, la emisiunea Ce se intampla doctore?, iata ca am aparut la TV, de data aceasta, la Jurnalul principal de Stiri de la ora 20:00 de pe TVR1.

Suntem bucurosi ca din ce in ce mai multa lume este interesata de produsele noastre cu pietre de jad, turmalina si infrarosii si suntem recunoscuti ca unicul centru din Romania specializat pe terapii cu jad si infrarosii.

In cadrul Jurnalului, reporterii TVR1 au prezentat o modalitate aparte de a avea grija de tine de sarbatori si au vorbit atat despre masajul pe patul cu jad, cat si despre salteaua cu pietre de jad incalzite. De asemenea, stirea a continut si un mini interviu cu Sfatul Specialistului, Managerul Centrului CASA JAD, Nicoleta Magargiu care a prezentat pe scurt cele doua produse CASA JAD: Patul de masaj cu pietre de jad si infrarosii, cel mai performant model de pe piata, cu beneficii minunate pentru elongatia coloanei vertebrale, cifoza, scolioza, spondiloza, dureri de spate in general si Salteaua cu pietre de jad sau turmalina incalzite, conceputa special impotriva insomniilor si a durerilor de spate de orice fel si pentru detoxifiere.
Cele doua produse sunt aici:

Patul de masaj cu JAD
Salteaua cu jad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.