Aparitii in presa

Revista DOMUS prezinta CASA JAD, un nou stil de viata

DOMUS articol MARTIE 2012 web

Numarul din martie 2012 al revistei DOMUS va ofera sfaturi pentru construirea unui camin sanatos. Iar recomandarea de la profesionistii DOMUS se numeste patul de masaj cu pietre de jad CASA JAD.

DOMUS noteaza faptul ca produsele CASA JAD: patul de masaj cu role de jad, centura de slabit cu pietre de jad, salteaua cu pietre de jad sau de turmalina incalzite cu raze infrarosii, masca faciala din pietricele de jad sau aparatele de termomasaj cu infrarosii, prezente in caminul dvs., va ofera un nou stil de viata, dedicat sanatatii in primul si primul rand. Toate aceste produse sunt singurele din Romania cu certificat de autenticitate a pietrelor de jad.

Citam din articolul din revista DOMUS:

CASA JAD a adus in tara noastra o solutie inteligenta, naturala, de formare si mentinere a sanatatii intregului organism. CU o indelungata istorie in medicina traditionala chineza, jadul este utilizat astazi in componenta unei aparaturi de ultima generatie.

Patul de masaj automat cu pietre de jad CASA JAD este unic in Romania si are la baza trei principii: presopunctura, masajul termic si valentele curative ale pietrei naturale. In interiorul sau se afla 13 role de jad care se incalzesc pentru masajul spatelui de-a lungul coloanei vertebrale si masajul picioarelor, 80 de pietre de turmalina, precum si doua benzi din fibra de carbon pentru un efect de caldura suplimentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.