Aparitii in presa

Revista Income despre CASA JAD – solutie pentru durerile de spate ale antreprenorilor

income aparitie casa jad dureri spate

Revista primei platforme de jurnalism economic din Romania, Income Magazine, scrie inca din cel de-al doilea numar de la lansare, editia de mai 2012, despre terapia cu pietre de jad de la Casa Jad.

Alina Dragomir, redactorul rubricilor de sanatate din cadrul revistei explica in primul rand cum masajul cu pietre de jad si infarosii ii poate ajuta pe oamenii de afaceri si in special persoanele care isi petrec cea mai mare parte a timpului la birou, sa se trateze de cele mai des intalnite probleme de sanatate dezvoltate de sedentarism: boli cardiovasculare, obezitate sau depresie. Si o pot face chiar in timpul negocierii unui contract, atunci cand durerile de spate devin insuportabile:
“Si asta pentru ca cei care vor un astfel de masaj pot ramane in tinuta de birou, iar intalnirea de afaceri poate avea loc intr-un spatiu odihnitor, decorat in stil oriental, unde muzica de relaxare ii ajuta pe cei prezenti sa se rupa pentru 40-50 de minute de ritmul vietii zilnice.”
Redam aici o parte din articol sau spus sub alte cuvinte <<de ce sa vii si tu la Casa Jad Exclusive>> :
“In Bucuresti exista un singur salon unde se face masaj automat cu pietre de jad, un altul similar gasim si la Pitesti si inca doua la Brasov si la Barlad. Costurile terapiei la salon nu sunt mari iar efectele, spun specialistii, se simt rapid. O ora petrecuta in starea de relaxare profunda, dupa o zi incarcata la birou sau intr-o pauza de lucru, este cea mai simpla metoda de a elimina tensiunile, stresul, starea de agitatie si pentru a-ti asigura o noapte de somn linistit. Cei care au incercat aceasta terapie spun ca insomnia, care afecteaza calitatea vietii, se rezolva dupa prima sedinta”, a declarat Nicoleta Magargiu, Director General Casa Jad – unic importator in Romania al acestei tehnologii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.