Aparitii in presa

Despre terapie si relaxare cu jad la CASA JAD in revista Superbebe

terapie CASA JAD in revista SUPERBEBE

Iata-ne si in Superbebe!

In cel mai recent numar al revistei Superbebe (editia aprilie 2013) veti gasi cateva informatii care cu siguranta o sa va puna pe ganduri si o sa va faca sa reflectati mai mult asupra modului in care va ingrijiti sanatatea. Echipa Superbebe a dorit ca prin acest numar sa scoata in lumina reflectoarelor terapia 100% naturala cu pietre de jad si raze infrarosii propusa de CASA JAD care are la baza minunatele invataturi ale Medicinei Traditionale Chineze.
Pentru ca timpul si stilul de viata alert pe care il impune societatea moderna nu ne permit sa respectam cele 5 elemente: alimentatia sanatoasa, igiena corespunzatoare, odihna, exercitii fizice si un mediu ambiant curat, va propunem sa experimentati masajul automat cu pietre de jad si raze infrarosii pentru intreg corpul care va va ajuta nu numai sa dobanditi o sanatate infloritoare, ci si o stare generala de bine. Printre beneficiile acestei minunate terapii se regasesc: eliminarea durerilor de orice fel, detoxifiere, pierdere in greutate corporala, stimularea circulatiei sanguine, somn linistit si profund etc.
Pentru informatii suplimentare despre terapia cu pietre de jad si raze infrarosii cititi articolul integral din revista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.