Aparitii in presa

O noua aparitie pe TV: Despre terapiiile CASA JAD la TVR2

tvr2 2

CASA JAD a aparut la emisiunea „Natura si sanatate” de pe TVR2 prezentata de Bogdan Ghitulescu.

Echipa TVR2 a venit la centrul CASA JAD Exclusive pentru a testa terapiile cu pietre de jad incalzite si a prezenta si telespectatorilor sai informatii utile despre aceasta terapie fascinanta cu pietre de jad  si raze infrarosii.
Puteti vedea materialul dedicat beneficiilor masajului cu pietre de jad pentru un corp si o minte sanatoasa incepand cu minutul 14 al emisiunii. Materialul despre noi a fost filmat la CASA JAD Exclusive si prezinta un interviu cu Nicoleta Magargiu, manager CASA JAD Exclusive.

Pentru a intelege mai multe despre cum functioneaza produsele cu jad de la CASA JAD, accesati urmatorul link si veti putea urmari materialul cu CASA JAD incepand cu minutul 14: http://www.tvrplus.ro//editie-natura-si-sanatate-223607

Emisiunea „Natura si Sanatate” informatii despre un stil de viata sanatos, numeroase sfaturi si indemnuri catre schimbarea de care avem nevoie. Jadul este folosit de peste 6000 de ani in China pentru beneficiile sale de curatare a rinichilor si de echilibrare a intregului organism. Masajul pe patul automatizat face o elongatie mecanica blanda a coloanei vertebrale si corecteaza deformarile vertebrelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.