PROMOTIE ACTIVA IN PERIOADA 15 SEPTEMBRIE - 15 OCTOMBRIE

BACK TO SCHOOL

Incepem scoala cu ghiozdanul plin... de relaxare.

A inceput scoala si incep sa apara problemele: ghiozdane grele, stat mult pe scaun, postura incorecta etc. si toate nu duc decat la dureri enervante de spate.

Ba mai mult, ignorandu-le, putem ajunge in situatii mult mai grave, afectiuni periculoase care ne pot costa viata sau… foarte multi bani. Exemplele sunt peste tot in jurul nostru, la parinti, bunici, unchi sau vecini.

CASA JAD te invita in clubul celor smartcare previn in loc sa trateze si ti-a pregatit cateva pachete la un pret promotional, special pentru cei care au lucruri mai importante de studiat decat cum decurge o operatie la coloana.

Asa ca, daca ai carte, la CASA JAD chiar ai parte de oferte speciale pentru copiii si tinerii under 20.

Hai cu noi!

*promotie valabila doar in perioada 15 septembrie – 15 octombrie pentru persoanele cu varsta sub 20 de ani.

Pachetele promotionale UNDER 20 sunt concepute pentru ameliorarea durerilor de spate cauzate de musculatura tensionata a tinerilor sub 20 de ani.

Protocolul de terapie UNDER 20 vizeaza reducerea contracturilor musculare la tineri si copii, corectarea posturii si prevenirea afectiunilor medicale grave la nivelul spatelui.

De asemenea, este terapia este calmanta, calmeaza fluctuatiile de temperament cauzate de adolescenta, rezolva insomniile si ofera o stare de bine generala.

Campanie valabila EXCLUSIV in perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2021.
Durerea de spate cauzata de ghiozdan nu mai este o problema!

Acum exista terapiile CASA JAD.