Stiri

CASA JAD a implinit 6 ani alaturi de Ligia Pop (Parteneriat de Imagine Pentru Anul in Curs)

Ligia Pop la CASA JAD interviu Nicoleta Magargiu

Se implinesc, iata, 6 ani de cand am dat startul acestui proiect deosebit, numit CASA JAD, proiect prin intermediul caruia am reusit sa ajutam cu produsele noastre un numar foarte mare de oameni atat din tara cat si din strainatate. Iar centrele noastre au primit de-a lungul timpului peste 12.000 de vizitatori nerabdatori in a incerca terapia cu jad.

Ne-am dezvoltat in toti acesti ani si o vom face mai departe, continuand a ne bucura de colaborarile avute in decursul acestor 6 ani cu oameni de valoare ai tarii noastre, precum Dna Ministru si Campioana Olimpica Elisabeta Lipa, campionul national de raliu Claudiu David, fotbalist / antrenor Ioan Ovidiu Sabau sau marele actor Alexandru Arsinel si multi altii.

????????????????????????????????????

Am INOVAT la nivel la nivelul intregii lumi prin Patul de masaj cu jad Customizabil, produs pe care l-am creat in luna iunie a anului 2014, dezvoltand astfel un concept unic pe plan mondial, CASA JAD oferindu-va astfel ocazia de a personaliza dupa bunul plac patul de masaj.

patul de jad Customizabil 2

Ajungand astfel la 6 ani de activitate in Romania, CASA JAD a primit o frumoasa surpriza din partea Ligiei Pop, cea care ne va ajuta de acum incolo sa promovam beneficiile produselor noastre si a terapiei cu jad in randul si mai multor oameni. Am si aparut de altfel in cea mai recenta editie a emisiunii sale, „De vorba cu Ligia”, emisiune ce poate fi urmarita accesand acest link, incepand cu minutul 9:13.

ligia pop despre CASA JAD

Ligia a apreciat intotdeauna produsele noastre, invitandu-ne la evenimentele sale Raw Generation si testand in nenumarate randuri patul de masaj CASA JAD. Aprecierea sa a crescut cu timpul intr-atat de mult incat si-a convins sotul, Raoul Pop, sa incerce patul de masaj si terapia cu jad pentru a pune capat problemelor sale cauzate de multiple hernii de disc.

Experienta personala pozitiva a determinat-o astfel pe Ligia sa ne includa in clasa de „Produselor recomandate de Ligia Pop”, o onoare pentru noi, pentru care ii multumim si care, speram, ne va ajuta sa ajungem in atentia a cat mai multi oameni.

Cine este Ligia Pop? Ligia Pop este o figura marcanta in domeniul nutritiei in tara noastra, raw food chef si sustinator al unei vieti cat mai sanatoase si echilibrate. Eforturile ei pe plan nutritional au fost confirmate in 2011, odata cu titlul de „YouTube Next Chef”, ea fiind singurul bucatar raw vegan ce a reusit acest lucru. A publicat 7 carti in incercarea ei de a ajuta oamenii sa incerce un stil de viata benefic lor, sustinand in acelasi timp importanta echilibrului dintre minte, suflet si trup. O puteti gasi pe www.ligiapop.com, iar produsele CASA JAD la rubrica „Produse Recomandate”.
Va multumim ca ne-ati fost alaturi si ne-ati oferit ocazia de a va ajuta in acesti 6 ani, noi, in schimb, facand promisiunea de a ne continua activitatea si de a ajuta si mai multi oameni si anii ce vor urma.

Echipa CASA JAD
(Nicoleta Magargiu
Managing Partner)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.