Stiri

CASA JAD – partener al conferintei Romania Incotro la BNR

CASA JAD are deosebita placere sa anunte participarea sa in calitate de Partener in cadrul evenimentului ”Romania, Incotro?”. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie 2012 la Banca Nationala a Romaniei.

CASA JAD va amenaja in cadrul evenimentului o oaza de relaxare menita sa permita participantilor si speakerilor din cadrul evenimentului sa experimenteze beneficiile oferite de produsele noastre cu pietre de jad si infrarosii. Mai mult, CASA JAD va oferi un premiu valoros in cadrul tombolei de la finalul evenimentului: o saltea cu pietre de jad si infrarosii, ideala pentru scaunul de la birou sau pentru canapea.

Printre speakeri se numara: Valentin Lazea, economist sef, BNR, Adrian Codarlasu, director risk, UniCredit Tiriac Bank, presedinte, Asociatia Analistilor Financiari – Bancari din Romania, Bogdan Moinescu, consilier, Serviciul de Gestiune al Crizelor Financiare, Banca Nationala a Romaniei, prof.univ.dr. Monica Dudian,  Academia de Studii Economice, Dragos Cabat, analist financiar, Efin, Gianina Lazanu, Recovery manager, BRD, Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank,  *Arin Stanescu, Managing partener, Stanescu Milos Dumitru si Asociatii, Adrian Erimescu, CEO, Imobiliare.ro, Nicolae Iordan Constantinescu, presedinte, Fundatia Paneuropa, Ovidiu Bordeut, analist financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.