Stiri

Preventia: Cea mai ieftina metoda de tratament

Este usor de observat faptul ca si in Romania, cultura preventiei nu este inca dezvoltata asa cum ar trebui si ca, de cele mai multe ori, majoritatea dintre noi ne mobilizam si incepem sa cautam solutii de tratament doar in momentul in care propria noastra stare de sanatate ajunge intr-un punct critic.

Miliarde de dolari se cheltuiesc anual pentru sanatate la nivel mondial. Mai corect spus, pentru a trata afectiuni dupa ce acestea sunt deja instalate in corp. Studiile arata ca se pot face economii considerabile prin programe de preventie.”…

In felul acesta incepem articolul nostru publicat recent pe site-ul revistei Business Woman, in care se vorbim despre cat de importanta este si ar trebui sa fie preventia, ca metoda de tratament impotriva problemelor de sanatate.

Tocmai de aceea, in cadrul acestui articol propunem o alternativa 100% naturala, si anume masajul terapeutic cu pietre de jad incalzite. Aceasta alternativa este axata in special pe preventia impotriva imbolnavirii organismului si pe mentinerea unei bune stari de sanatate. Veti gasi atat informatii despre principiile din Medicina Traditionala Chineza care stau la baza masajului cu pietre de jad, cat si despre o serie de efecte aparute inca din primele sedinte de masaj. Pentru a citi articolul in intregime, dati click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.