Stiri

Cu bine, Raw Generation / Hello, un nou stil de viata

Vrem sa schimbam cu voi impresiile si celui de-    al doilea targ la care am participat in ultima   perioada cu patul nostru nou nout Casa Jad…

Iata asadar ca a avut loc si a IV-a editie a targului bianual Raw Food organizat de Ligia Pop, precursoarea curentului “raw vegan” in Romania.

Suntem extrem de mandri ca am facut parte din staff-ul expozantilor acestei editii si cu siguranta ne vom rezerva un loc si la editiile urmatoare.

Este o adevarata satisfactie sa faci parte dintr-un mediu care a inteles motivatiile unei alimentatii netrecute prin foc si a unui stil de de viata sanatos! Toate persoanele cu care am interactionat merita stima noastra personala pentru curaj, atitudine si stadiul evoluat al gandirii.

Am avut ce sa invatam de la acest targ si ne bucuram si mai mult ca am putut sa impartasim cu acesti oameni efectele minunate ale terapiei noastre, care se imbina atat de frumos cu stilul de viata pe care ei il venereaza.

Fiti curiosi si deschisi pentru schimbare! Viata este o mare aventura si e pacat sa nu experimentezi, macar din cand in cand, lucruri noi.

Ce spuneti daca ati incepe printr-o sedinta de masaj pe patul nostru cu pietre de jad calde si infrarosii? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.