Stiri

PREMIERA! Paturile de Masaj CASA JAD 9+4 Role de Jad, in dotarea Spitalului Universitar Militar „Dr. Carol Davila” – Sectia de Recuperare Medicala

Dragi prieteni, dorim sa impartasim cu voi bucuria noastra de a avea o recunoastere majora a succesului nostru in ce priveste beneficiile extraordinare pe care patul de masaj CASA JAD le aduce celor cu hernii de disc, discopatii, spondiloze, cifoze, scolioze etc.
Iata ca in septembrie 2019, s-a concretizat in sfarsit un demers ce a fost initiat de mai bine de 2 ani de catre Spitalul Universitar Militar Dr. Carol Davila de a achizitiona paturi de masaj cu pietre de jad si infrarosii si suntem foarte fericiti ca putem anunta oficial incheierea formalitatilor si dotarea sectiei de Recuperare Medicala si Fizioterapie cu paturi de masaj CASA JAD.
Astfel, incepand cu 5 septembrie 2019, Spitalul Miltar are in dotare 4 paturi de masaj CASA JAD, 2 dintre ele fiind in sectia de Fizioterapie si Recuperare Medicala.
Este prima prezenta a produselor CASA JAD intr-o unitate spitaliceasca apartinand sistemului de sanatate de stat, o realizare care „legitimeaza” rezultatele terapeutice pe care produsele CASA JAD le ofera, dincolo de o relaxare extraordinara.
Tinem sa multumim pe aceasta cale tuturor clientilor nostri care au avut incredere in produsele noastre, le-au incercat, au povestit mai departe si au dus vestile si catre prieteni, rude, medici.
De asemenea, tinem sa multumim si medicilor cu deschidere catre terapii si tehnologii moderne, progresiste, noi, asa cum sunt paturile de masaj cu pietre de jad, turmalina si raze infrarosii de la CASA JAD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.