Aparitii in presa

Citeste despre cum sa scapi de durerile de spate si de insomnii, in revista Business Woman.

Te intrebi ce sa faci ca sa scapi de durerile de spate si de insomnii? Lucrezi in mediul antreprenorial si suferi de una dintre urmatoarele afectiuni: tasare de vertebre, pozitie cocosata (cifoza), spondiloza cervicala, scolioza, rigiditate in zona umerilor, dureri de gat, dureri de cap si pe langa toate astea,  esti chinuit de insomnii?

In nr 30/ 15 mai-15 iunie 2012 al revistei BUSINESS WOMAN, ti se dezvaluie solutia pentru toate problemele enumerate mai sus. Specialistii acestei reviste iti recomanda o solutie 100% naturala, mai exact, patul de masaj automat cu pietre de jad si infrarosii CASA JAD.

De ce recomanda ei cu o incredere ferma aceasta terapie? O parte din raspunsul intrebarii il regasesti in paragraful urmator:

“…De asemenea, caldura si masajul pot indeparta durerile de spate, iar masajul cu role de jad actioneaza chiar asupra cauzelor problemelor: se face realiniere de vertebre in cazul scoliozei, corectia posturii pentru cifoza, stimulare la nivelul centrilor nervosi situati in coloana vertebrala. Datorita relaxarii profunde induse de masaj, dar si a unor echilibrari chimice, antreprenorii cu insomnii vechi de cativa ani gasesc rezolvarea la aceasta problema dupa doar cateva sedinte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.