Aparitii in presa

Revista Income – Trateaza-ti durerile de spate chiar si in timpul unei intalniri de afaceri

Problemele de spate acuzate de oamenii de afaceri si in special de cei care isi petrec o mare parte a timpului la birou incep sa devina tot mai mult o normalitate.

Revista Income, numarul de mai 20012, iti propune o terapie sigura, 100% naturala si confortabila, de a te trata de astfel de afectiuni asociate coloanei vertebrale, si mai mult decat atat: chiar in timpul unor intalniri de afaceri, in propria sala de sedinta.

Cum va veti intreba cei mai multi dintre voi! Foarte simplu, comod si relaxant, pe noul pat de masaj de la Casa Jad, ce poate fi amplasat in salile de sedinte, birouri sau in cadrul unor camere de relaxare ce ar trebui sa existe la nivelul tuturor corporatiilor.

Beneficiile medicale sunt numeroase, incepand de la terapia coloanei (scolioza, cifoza, lordoza, vertebre tasate, hernie de disc), insomnii, depresie, eliminarea stresului, detoxifiere, slabire in greutate, intarirea sistemului imunitar, pana la hidratarea si infrumusetarea pielii. Cat despre senzatia unica de relaxare experimentata in timpul masajului, va invitam pe voi s-o descoperiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.